Henges píše:Výkon bude chybět vždy. Já na 1,6 mx5 přesedlal z hondy eg9 vti cca 170koní kde jsem řešil jak přídat ještě koníky že mi to očas přišlo slabé, ale mx5 jsem koupil protože to auto je zábavné i bez výkonu a baví mě víc jak civic i když se ten výkon neda srovnat. Navíc u mx5 do 100km/h je u 1.6 vs 1.8 tak malej rozdíl že mě to ani tak netrápí že nemám 1.8 A pokud by mě šlo o výkon tak leda turbo než řešit ten relativně malej rozdíl mezi těmato dvěma motory.
bmxdave píše:Jako já klidně beru i 1.8 ale prostě jsem tu napsal radši 1.6 protože je větší výběr a cena je taky o něco nižší. Kde tu najdu Miaty na prodej? V INZERCE/BAZAR jsou jen samé díly skoro
PavelS píše:bmxdave píše:Jako já klidně beru i 1.8 ale prostě jsem tu napsal radši 1.6 protože je větší výběr a cena je taky o něco nižší. Kde tu najdu Miaty na prodej? V INZERCE/BAZAR jsou jen samé díly skoro
psal jsem o tématu kde se diskutují inzeráty...: viewtopic.php?f=8&t=714
Andy4 píše:Tu bielu som chcel aj ja, no s majiteľom sme sa nejako nevedeli dohodnúť na termíne stretnutia. Dokonca bol o chotný s ňou ísť di žiliny (polcesta stretnutia pre mna aj pre neho). Podľa VIN je tá biela r.v. 1989 a NEMÁ SERVO.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 307 návštevníků