Ahoj,
hledám nějaký vozítko pro zábavu a prozatím padla volba na MX-5 NB, bohatě by mi stačila ta 1.6 s 81kw. Na stránkách jsem se na pár inzerátů mrknul a zaujala mě jedna zde:
http://www.autoskokan.cz/nabidka/mazda-mx-49.htm. Líbí se mi právě ta kombinace žlutého laku s černým vnitřkem a střechou, kola tomu též sluší.
ALE
může mi někdo zkušenější poradit, jestli se o to auto mám více zajímat, nebo to pustit k vodě? Je cena adekvátní? Přecejen je to na druhé straně republiky a nerad bych se plácal zbytečně tam a zase zpět nebo si pak domů přivézt nějakej vrak (bohužel nejsem moc technicky zdatný, takže pokud někdo opravu vyloženě neodfláknul, prd poznám). Trochu mě zaráží, že v téhle žluté jsem nikde na netu už nenašel ani jeden exemplář - není to nově nastříkaný? Kam se asi poděl držák zadní spz a proč, by mě též zajímalo.. Ještě jsem si všiml u řidičovy sedačky (poslední foto) - není to tam náhodou prasklý šev nebo se mi to jen zdá?
Dál bych měl spíš prosbičku - nenašla by se nějaká dobrá duše z Brna s tímto vozítkem a neudělala by mi nějakou minipředváděčku? Hlavně bych chtěl vyzkoušet, jestli do vozítka vůbec vlezu (mám 185 cm a dlouhý nohy) a rovnou by mi dotyčný mohl ukázat, kam se kouknout při případné koupi.
Díky moc za případné rady a komentáře.