Alloy wheels - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Alloy wheels - co je kde na prodej

Příspěvekod Skrblík » 29 zář 2015, 08:01

Pavel260 píše:Jsem šťastný že jsem členem tohoto fóra, nejen že se tady člověk dozví něco o autech, ale ještě se dozví že když nějaká firma kopíruje známou značku tak té to vlastně vůbec neuškodí. Chodíte taky nakupovat do tržnice adidos a podobně?
Ps. nezapomeň si dát do S2K plyn :D

Nikdo neříká, že to značce neuškodí, ale lidi, který se v tom trochu vyznají si koupí origo Advany
Hadry si kupuju jen origo, protože jsou kurevsky pohodlný. :D
Každopádně nevidím důvod kupovat kola za 40k na auto za 80k, který ještě k tomu nemá až takovej potenciál
Skrblík

Příspěvekod Krivak » 29 zář 2015, 08:04

:D :D :D
Krivak

Příspěvekod AndrewG » 29 zář 2015, 08:28

pavle xxr nerobi len jeden model, a neverim ze by adix dal na s2000 hentie :-D 527 som myslel
AndrewG

Příspěvekod George » 29 zář 2015, 08:46

A to jsem se jen pozastavil nad tim, proc to musi kopirovat i s logem :DD

Btw. moje hustokrutoprisny tramvajovy kola z JPN jsem koupil tady v CR od mistniho clena, kterej je koupil taky tady v CR
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Krivak » 29 zář 2015, 11:05

a tím že jsou kola z JPN nemusí hned stát 40 klacků, stačí hledat, něco se dá i v UK nebo se štěstím i tady
Krivak

Příspěvekod PavelS » 29 zář 2015, 17:37

Jednou si vysněný RSa pořídim...ale až s wide wide body kitem a po ITB :) Do tý doby budou XXR muset stačit :)
http://rev9autosport.com/rs-watanabe-al ... pe-15.html
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 29 zář 2015, 19:45

Skrblík píše:
Pavel260 píše:Jsem šťastný že jsem členem tohoto fóra, nejen že se tady člověk dozví něco o autech, ale ještě se dozví že když nějaká firma kopíruje známou značku tak té to vlastně vůbec neuškodí. Chodíte taky nakupovat do tržnice adidos a podobně?

Nikdo neříká, že to značce neuškodí, ale lidi, který se v tom trochu vyznají si koupí origo Advany
Každopádně nevidím důvod kupovat kola za 40k na auto za 80k, který ještě k tomu nemá až takovej potenciál

Když někdo nemá prostředky (a nebo je do toho dát nechce) na originál, není to přece argument pro nákup napodobeniny (ať už ilegální nebo legální). Přijde mi to podobně stupidní jako různé přestavby "obyčejných" aut na Ferrari. Je spousta relativně levných a kvalitních kol, která zároveň nikoho nekopírují.
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod George » 29 zář 2015, 20:02

PavelS píše:Jednou si vysněný RSa pořídim...ale až s wide wide body kitem a po ITB :) Do tý doby budou XXR muset stačit :)
http://rev9autosport.com/rs-watanabe-al ... pe-15.html

a tohle je druhá věc... když ta kola chcete kupovat u lidí, co na tom mají nesmyslnou marži, nedivte se, že stojí ranec... Já třeba dovážel Petrovi jeho CE28N přímo od výrobce v Japonsku a pokud si dobře pamatuju, vyšla ho o cca 20-30k levněji než dostal cenovou nabídku jiného dovozce tady v ČR

viz tady REV9, Maxime je v pohodě, ale všechno má nesmyslně nastřelený. Watanabe dělá každý rok akci, kdy máš za cca 1000-1200 USD jakýkoliv rozměr
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod AndrewG » 29 zář 2015, 21:46

a tu naražame na problém toho, že ludia ako ty jednoducho nevozia, lebo musia z niečoho aj žiť...asi si sám na to došiel a preto si to nechal, keby ťa to malo uživiť pýtaš si viac, podobne ako maxim...takže bohužial kým nezačneš voziť ty alebo niekto kto na tom nechce zarábať ale chce robiť dobrú vec ( :lol: ) tak sú ludia odkázaní na rev9 a podobné...ale áno, rev9 je asi najdrahšia alternatíva na trhu

(PS neber to ako utok na teba alebo niečo podobné, skorej ako žalostný nárek, že už nevozíš veci ty )
AndrewG

Příspěvekod Skrblík » 29 zář 2015, 22:02

riderhenry píše:
Skrblík píše:

Když někdo nemá prostředky (a nebo je do toho dát nechce) na originál, není to přece argument pro nákup napodobeniny (ať už ilegální nebo legální). Přijde mi to podobně stupidní jako různé přestavby "obyčejných" aut na Ferrari. Je spousta relativně levných a kvalitních kol, která zároveň nikoho nekopírují.

já mám na autě XXR 550 a prvně jsem vůbec nevěděl, že kopírují něčí design...:)
každopádně v levných kolech se prd vyznám a XXR pro mě byla ideální volba, jelikož jsou relativně dostupné a já kola potřeboval co nejrychleji :)
Skrblík

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...