cau lidicky ja mam taky takovi problem na netu sem nasel golfa petkoveho jen za 129 tisic a ted vam tu neco okopcim co mi prislo mejlem a co nato rikate?
Dobrý den,
Děkujeme za Váš email a chci se omluvit za mé zpoždění v odpovědi. Pokusím se odpovědět jasně na všechny vaše dotazy. Nejprve se chci zmínit, že auto se nachází ve Španělsku (Barcelona). Byl automobil koupen od Česká republika, když jsem pracoval jako programátor ve společnosti Software na 1 rok. Teď jsem se otočila zpátky ve Španělsku, protože pracovní smlouva vypršela. Nechci, aby auta ve Španělsku, protože daně z pojištění jsou velmi drahé. Vůz se bude prodávat s originály všech dokumentů, jako osvědčení o zápisu v jazyce českém, TÜV (technická kontrola) a druhá (environmentální šeky) je platný až do 08,2011. Je dodáván také s 2 původní hlavní klíče.
I 'm druhý majitel ji. Ujišťuji vás, že auto vypadá a funguje perfektně, nikdy nebyl zapojen do žádné nehody nebo škody (servisní knížka může potvrdit). V případě, že máte zájem si ji koupit, neváhejte a kontaktujte mě.
nato sem mu napsal tohle : a kde dojde k predani auta a penez
a on odpovedel takhle:
Dobrý den,
Nyní je auto má docasný císla a já ji tak mužu rídit také automobil zde ve Španelsku, ale stále mají ceské papíry a bude vás 5100 CZK, aby ceské desky.
V prípade, že nemužete prijít tady ve Španelsku pošlu vám auto pres dopravní spolecnost, která muže meziprodukt této transakce. To je nejlepší dopravní spolecnost, zvlášte pro automobily dopravu a také poskytuje ochranu v on-line transakcí pro prodávající a kupující, kterí se nacházejí daleko od sebe.
Prodejní cena vozu je 129.140 CZK s dopravní služby a pojištení danemi na své místo.
Vysvetlím vám, jak spolecnost funguje.
Nejprve jsem se jít na dopravní spolecnosti poslat auto na vás. Spolecnost bude provádet veškeré dokumentace nezbytné pro prepravu automobilu na vaše místo, a také zprávu o vuz, který bude odeslán na vás. Auto zustane ve firme vazbe pripraveny k odeslání na své místo. Pak máte poslat peníze do spolecnosti, jako záruky za auto. Dopravní podnik bude doprava autem na místo behem 5-6 dnu. Poté, co si auto dopravní spolecnost vám 5 dnu kontrolní období. V prípade, že nebudete spokojeni s autem dopravní podnik vrátí zpet své peníze a také auto zpet do mého na mé náklady. Ale ujištuji vás, bude mít auto, protože to vypadá a funguje jako nový.
Pro podrobnejší informace kontaktujte dopravní spolecnosti na adrese:
(
contact@bbs-transport.com)
0034 667 245 379
vsechyn mejli uz byli prelozene do cestiny
nemam z toho dobry pocit ikdyz mi poslal k mejlu plno fotek toho auta proste porad nemam tu jistotu ze to neni podvodnik napiste co si otom myslite diky a sorac ze vam sem cpu golfa