willy2.0 píše:Winie znáš ho? Za tři hodky jedu na poradu(miluju porady), tak mu to vyřídím. Včera měl jeden kolega narozeniny, tak doufám, že to bude žrací žvatlání dneska ..
Stejně tam dám asi 1.8, tím začnu. Když dám na 1.6 kompressor (fakt jsem to nějak nenašel zatím, ale moc nehledal), tak se stejně dostanu na max.těch 150ps tipuju a to je málo.Těch 180ps-200ps a k tomu odpovídající krouták bude milejch. Úplně ideálně by to mělo mít v základu podle mě 200ps-220ps Samozřejmě pak budu moct dát taky klidně 17ctky(spíš šikovnější 16ctky, klidně na úkor gripu,bylo by to na funny ne na okruh:), větší brzdy, předělat podvozek, geošku a celkově to bude prima. Potenciál tam je, je to hravý...H S2000 ten výkon třeba má, ale není to tak hravý zdaleka. No uvidíme, dál k tomu psát nebudu, jen bych spamoval. Díky za odpovědi.
PS: Když mám pěknou NB1.6 , vyplatí se mi sehnat motor, nechce se mě jí zbavovat. Kort, když je připravená na sezonu. Nové brzdy komplet, brzdovka, komplet oleje motor+převodovka+rozvodovka, rozvody+klínáky, svíčky, ložisko zadní. Pořeším korozi levýho zadního prahu, kámoš udělá za hubičku a je echt. Zespoda je to zdravé, nikde jinde koroze taky není. V zimě to asi nejezdilo tipuju.
willy2.0 píše:Zapoměl jsem pozdravovat Winie, ale za chvíly pro mě jede, jedem juknout na 400ps EVO, tak mu vzkážu Dneska mě pobavily dvě věci: 300ps civic 6g , lidi jsou blázni:-)....a Nissan GTR, kterej bude asi stejně rychlej jako Bugatti Veyron, už se těším až se svezem ...Např.převodovku přijel ladit borec , až z Nového Zélandu, spal tady pár dní, udělal dohromady,upravil 5 kousků. Plus se přidávaly koně. Kilo by to mělo mít min za 2,9s a 200km/h za 8,7s...děs.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků