Radírna před koupí

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Radírna před koupí

Příspěvekod PavelS » 28 dub 2010, 09:21

Radku, NA má prahy černý... U mýho jsem je přelakoval - vypadáto stokrát líp :-)
PavelS

Příspěvekod Raduna MX5 » 28 dub 2010, 09:27

Aha :oops: , že sem jich právě takhle moc neviděl. Asi všichni lakovali ;) .
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod PavelS » 28 dub 2010, 09:39

Já právě viděl skoro jen takhle...Přijde mi to zoufale nepěkný - ale originál :D
PavelS

Příspěvekod michae-l » 28 dub 2010, 14:00

Díky kluci za rady. Dokonce jsem sehnal samotného majitele. Borec v bazaru se prorekl, ze to patri jednomu z dediny, kde znam hodne kluku od aut. Tak uz nebylo tezke vysledovat samotneho majitele. Takze s nim jeste hodim rec, co a jak. A hlavne jestli by to nestahl z bazaru a nezauvreli jsme smlouvu spolecne. Zacina se mi ta NA libit uplne nejvic. Dycha z ni urcita historie a je to proste kus stary dobry kary. Kdyz to clovek bude opecovavat, verim, ze vydrzi jeste nejakych par let :-)
michae-l

Příspěvekod michae-l » 28 dub 2010, 15:33

Raduna MX5 píše:Koukám, že prahy jsou černý, takže asi po opravě koroze - zkontrolovat, kola nejsou asi origo, pneu nějaký bačkory. No je to skoro 20 let starý auto, takže mouchy mít bude, ale s tím se musí počítat. Volant není origo...cena je tak normál. Cena přepisu se odvíjí, jestli už je na českejch papírech nebo ještě na německejch.
Má to naší technickou a emise?
Další drobnou investicí bude výměna oleje a filtrů.
Zkontroluj vyklápění světel, že to je OK a zkusit se projet tak, abys mohl řadit všechny stupně, nejen na dvojku po areálu.

No je na českých značkách. Majitel ji dovezl z německa někdy kolem roku 2001, co jsem vyčetl ze servisky. A STK má nově udělanou na dva roky. Tak sem zvědavej na ten přepis. Náplně a rozvody jsou udělané, doložené fakturou, takže to chce jen překontrolovat technikem.
michae-l

Příspěvekod Raduna MX5 » 28 dub 2010, 17:10

největší pálka bude ekodaň, ale to by se mělo nechat dohledat podle zápisu ve velkym techničáku ještě před návštěvou úřadu, evidenčka a přepis už byly zmíněny, ještě slušnou pojistku...
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod George » 28 dub 2010, 19:51

ekodaň je max 5k pokud to neni dovoz z ameriky
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod michae-l » 28 dub 2010, 20:10

Ještě bych vás chtěl poprosit, kdyby jste se koukli na tenhle kousek.

http://www.hhauto.cz/index.php?id=detail&idauta=1224

Je to původně ta co jsem chtěl. Byl jsem se projet a celkem bez problému. Jen teda nebyla uplně nablejskaná a tak nějak nevypadala na oko úplně dobře. Ale s tím bych si já vyhrál. O co se mi jedná je, že kufr od motoru úplně nesedí. Na fotkách je to zepředu i vidět na pravo. Když jsem v ní jel, tak z mé strany nalevo kapota trochu drnčela. Jakoby nedržela úplně dobře. Zkoumal jsem i motor, ale nepoznám jestli je to bourané. O to mi hlavně jde. I když ty kilometry, ročník a cena mi dohromady taky moc nejdou. Takové kousky u nás pořád stojí víc. Při této ceně mají aspoň více nalítáno. Jedná se mi hlavně o to, jestli není bouraná a jestli kapota není jen nějak pokřivená, když je z hliníku, tak asi moc pevná zrovna není.

Zkrátka o tohle poslední vás prosím, jestli by vás takový kousek zaujal. I když jsem se do toho NAčka celkem zamiloval (zítra jdu už jednat s majitelem), tak přeci jen mám pořád nutkání nenechat to NBčko ladem. Cena je samozřejmě vyšší, ale není zase o tolik. Když vemu, že přihlášení a celkové náklady na to NAčko mě vyjdou tak na 85 tisíc, tak je to o nějakých 30 tis. dražší. A je tam kůže, Nardi výbava a to se mi dost líbí.

Děkuji
michae-l

Příspěvekod Pavel260 » 28 dub 2010, 20:21

tak ta kapota je napadena tuningem takze bych se na ni nepokousel hledat nejake nerovnosti asi to nema cenu :-) jinak neni nijak spatna ale sel bych do NA. kuze bez klimatizace v lete neni moc velka vyhra (alespon pro me) ;) za me NA ! :oops:
edit: chybi hlinikovi kryt na narazniku je to videt na fotce motoru ...
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod George » 28 dub 2010, 20:39

asi byla bouraná, jedno světlo je chycený nějakým plíškem místo originálního držáku, chybí tam ten plech jak říká pavel a chladič mi nepřijde jako originál
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...