Ještě bych vás chtěl poprosit, kdyby jste se koukli na tenhle kousek.
http://www.hhauto.cz/index.php?id=detail&idauta=1224Je to původně ta co jsem chtěl. Byl jsem se projet a celkem bez problému. Jen teda nebyla uplně nablejskaná a tak nějak nevypadala na oko úplně dobře. Ale s tím bych si já vyhrál. O co se mi jedná je, že kufr od motoru úplně nesedí. Na fotkách je to zepředu i vidět na pravo. Když jsem v ní jel, tak z mé strany nalevo kapota trochu drnčela. Jakoby nedržela úplně dobře. Zkoumal jsem i motor, ale nepoznám jestli je to bourané. O to mi hlavně jde. I když ty kilometry, ročník a cena mi dohromady taky moc nejdou. Takové kousky u nás pořád stojí víc. Při této ceně mají aspoň více nalítáno. Jedná se mi hlavně o to, jestli není bouraná a jestli kapota není jen nějak pokřivená, když je z hliníku, tak asi moc pevná zrovna není.
Zkrátka o tohle poslední vás prosím, jestli by vás takový kousek zaujal. I když jsem se do toho NAčka celkem zamiloval (zítra jdu už jednat s majitelem), tak přeci jen mám pořád nutkání nenechat to NBčko ladem. Cena je samozřejmě vyšší, ale není zase o tolik. Když vemu, že přihlášení a celkové náklady na to NAčko mě vyjdou tak na 85 tisíc, tak je to o nějakých 30 tis. dražší. A je tam kůže, Nardi výbava a to se mi dost líbí.
Děkuji