daily car

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: daily car

Příspěvekod Vavris » 07 čer 2012, 08:35

PavelS píše:
Vavris píše:no čtyřkolka... on to bude asi Hladex I a ten je dobrý vážně tak akorát na vyhrabání se ze zasněženého parkoviště :lol:

Ty si mi nějakej expert :) Hele, ty bys lítal možná s Imprezou bokem na suchu/mokru - já ne ;) Já jenom vim, že se nemusim bát na hory,že to má poměrně o dost lepší trakci na mokru (vyzkoušeno dnes - první den zžívání se) a akcelerace se obejde bez prohrabu, což je něco úžasnýho s těma víc jak 300Nm 8-)

No s Imprezou bych na suchu rozhodně bokem nelítal :lol: A vždyť píšeš vlastně to samé co já... Haldexu I se vyhýbám jako čert kříži kvůli vlastnostem na mokru - až se ti někdy připojí zadek ve vyjeté koleji anebo uprostřed zatáčky s výtlukem, tak si vzpomeň na můj ironický komentář. Nechci tvrdit, že je snad Haldex I nebezpečný nebo tak něco (to by toho byl asi plný internet), ale vystrašit mě se mu podařilo pořádně. Jinak samozřejmě souhlas - krotit 300Nm jen s předkem a nebo s Haldexem je velký rozdíl a Haldex vychází vítězně...
Naposledy upravil Vavris dne 07 čer 2012, 08:37, celkově upraveno 1
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod bmxdave » 07 čer 2012, 08:37

Dad: To určitě souhlasím, mx-5ka je prostě nejzábavnější auto které není o výkonu o tom žádná 8-) Bych chtěl doma miatu a BMW R6 v benzínu ale asi to nepůjde :) Bud jak je to ted: miata a octavia a nebo jen vykonné BMW :roll: :lol:

Něco takové by otec chtěl a já taky :) http://www.tipcar.cz/inzerat/bmw-325i-v ... 21002.html
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 07 čer 2012, 09:03

to bawko neni vykonny. Je to tezky a narvany elektronikou, ktera te temer k nicemu nepusti. Jedine ji budes muset vypnout. Radsi bych doma mel octu a miatu. Kdyz bmw, tak jedine M3 a to jeste e30 :lol:
Ale ty ji asi prodej. muj nazor je ten, ze ji proste nechces mit. Jen sam sebe premlouvas ze jo
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Zed » 07 čer 2012, 09:07

bmxdave: už několik minut se tě snažím pochopit, ale nedaří se.. Proč mladej kluk by měl potřebovat a chtít tohle? Zábavny to bude daleko míň než Miata, o moc rychlejší nebude a provozní náklady vlastně neřešíš..
Existuje v tvým případě vůbec racionální důvod měnit Miatu za E90 325i? :)
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod Vavris » 07 čer 2012, 10:04

No, taky to moc nechápu. Nejednou jsi tady říkal, jak je MX-5 splněny sen, nejlepší, nejzábavnější... 325i E90 je skvělá náhrada Octavie, ale nulová náhrada MX-5... Ale je fakt, že pokud máš hovno příjem, je to pro tebe asi lepší varianta...
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod dopr » 07 čer 2012, 10:07

kluci, ja se ho snazim pochopit uz nekolik mesicu a nepodarilo se. Nejaka vyzralost a stalost nazoru tam jaksi neni (a buhvi jestli nekdy bude).
Na konec by bylo asi fajn, kdyby se mx-5tky zbavil :shock: 8-)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod jardaj. » 07 čer 2012, 10:12

Dopr.: naprosto jsi to vystihl. Myslím si totéž, ale nechtěl jsem to psát. To je marný, on z toho snad vyroste.
jardaj.

Příspěvekod bmxdave » 07 čer 2012, 11:16

Jo šak mx-5ka je podle mě stejně nejlepší auto a nechtěl bych ji ani prodat ale otec mě ji vlastně koupil a já jenom si platím benzin a servis a říkal že pokud si koupí bmw nad cca 300 tak bych mu dal prachy z miaty, já se tomu moc nebraním protože bmw r6 se mě taky hned po miatě hodně líbí ale vím že bych si stejně za nějakou dobu koupil zase mx-5 ale už za svoje prachy. (doufám že tohle se už dá pochopit pro některé) :)
bmxdave

Příspěvekod Pavel260 » 07 čer 2012, 11:19

to bude tim ksiltem, ten stini tak az mu zastinil mozek :D a spis bych to videl v tom ze "JA MAM BMW" - pri tom to bude mit spis vic jeho otec. zni to asi vic chlapacky nez jen to ze JA MAM SVOJI MAZDU :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kaja_maja » 07 čer 2012, 11:30

já šel přesně opačně - od BMW k Mazdě.. přijde mi, že BMW (pokud to není kultovka jako e30 ve všech verzích, nebo 46ka M3) si kupujou jenom lidi, co si prostě chtěj říct "já mám BMW", a to hlavně naši vrstevníci (taky mi je 20).. nevím, asi jsem vysazenej na německý limuzíny, nebo závistivej :D ale myslím, že bys udělal líp, kdybys tatíka přesvědčil o tom, že s Miatou se dá vyblbnout o dost víc a ty prachy (a taky o dost menší částku) místo do novýho hustokcháru přisypal do Miaty..
Pug 206FL 1.1 :roll:
Ve fázi hledání NA x NBFL..
kaja_maja

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...