Kdo nechává otevřenou mx5?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Kdo nechává otevřenou mx5?

Příspěvekod Henges » 09 led 2011, 20:04

Častokrát jsem viděl že lidí nechávají své kabrio se střechou dole a jdou si do města nebo obchodňáku po nákupech. Já jsem byl vždy opatrnej na své auta a mazďáro vždy zavírám když někam jdu ač se mi třeba nechce otravovat se střechou, ale už jsem prostě takovej a bojím se ji jen tak nechat venku. Safra tady nejde hlasování :D No prostě mě zajímá jestli zatahujete střechu když auto necháváte někde venku třeba i na 10 min. Já ji nenasazuju jen když vím že se vrátím tak za max 2min :D Vím že tahle střecha rozhodně není zed :) ale otevřené auto rozhodně více láka než zavřené...
Henges

Obrázky: 5

Re: Kdo nechává otevřenou mx5?

Příspěvekod Pochtli » 09 led 2011, 20:08

Dole nechávám jen když na auto stále vidím, jinak vždy střechu natahuju (nejen kvůli zlodějům :lol: )
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod George » 09 led 2011, 20:21

hh, k tomuhle má co říct henry :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Pavel260 » 09 led 2011, 20:28

já jí dole nechával do doby když jsem si šel kouit boty, do 10ti min jsem byl u auta a vyplašil jsem zlodějíčka při akci, rádio to odneslo. jinak jsem byl frajer měl jsem tam doklady, klíče od baráku, věci na tenis 2x, mobil 2x :oops: ovšem odneslo to rádio za 500,- :D od té doby auto zavírám jezdím prazdný ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 09 led 2011, 20:34

Já v autě nemám absolutně nic, krom zelené karty a rádia bez ovládacího panelu(ten je doma, rádio moc neposlouchám). Tak uvidíme jestli ji budu nechávat otevřenou, ale spíš ne. I když jdu teď na benzince zaplatit, tak zamykám dveře. Mám docela respekt z té naší čestné země. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod woody » 09 led 2011, 20:36

První zhruba měsíc jsem měl strach nechávat auto otevřený, pak už jsem se rozhodoval tak nějak podle místa, kde jsem Mazdu nechával. Když to bylo někde na náměstí kde chodila spousta lidí, nechal jsem střechu dole, když jsem parkoval v nějaký boční uličce, tak šla pro jistotu nahoru. Vymstilo se mi to na jednom z posledních srazů loňské sezóny - já a Marfil jsme nechali auto na náměstí se staženou střechou (ještě jsem se petrovi007 divil, proč ji natahuje) a šli jsme do pizzerie bez oken. Jenže ačkoliv celé dopoledne bylo luxusní počasí, přes poledne sprchlo a já přišel k promáčenému interiéru :). Marfil na tom byl dobře, protože kůži jen otřel, já strávil celý zbytek dne na pytli na odpadky a blogerka na piknikové dece zapůjčené od petra007 :). Na druhou stranu je NBčko konstrukčně vyřešené tak, že neprší na palubní desku, takže stačilo nechat vyschnout sedačky a tapece a všechno bylo OK...
woody

Příspěvekod Henges » 09 led 2011, 20:36

No já právě zavřu vše, poberu vše a ještě se 2x vrátím pro jistotu :lol:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Winie » 09 led 2011, 20:49

jak kde no. pokud jdu jen nekam na kafe a na auto vidim, tak ji nenatahuju. teda pokud nesviti slunicko. pokud je na slunicku, tak natahuju pokazdy. jinak ja nechavam vetsinou v aute pritelkyni a jdu treba nakoupit. nema cenu strechu porad zatahovat. kdyz uz ale necham stazenou strechu, tak zamknu vsechny schranky co mam v interieru(mam v nich radio, klice od domu atd...) u pumpy nechavam stazeno :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod riderhenry » 09 led 2011, 21:12

pres leto mam vzdycky schranky zamcene i s panelem radia uvnitr. Penezenku, mobil, klice apod. nosim vzdycky po kapsach. Jednou jsem ale takhle spechal do prace a chtel si jeste skocit nakoupit nejake piti a tak jsme ve spechu u Tesca nechal na 10 minut radio vytazene, dokonce jeste i slunecni bryle, takze jsme o oboji samozrejme prisel... No borec sel uz na jistotu hned, jak me videl prijizdet, pritom by kdykoliv jindy nepochodil... :evil: Ten pocit, jak nejaky zm*d sedi v mem aute a krade byl opravdu uzasny, kdyz jsem to pak sledoval na videu :| Jinak za bileho dne na rusnych mistech nechavam strechu celkem bezne dole, spis nez zlodeju se bojim nejakych skodolibych nebo zavistivych kre*enu...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod seatik » 09 led 2011, 22:26

Ja temer auto nezamykam,pokud jedu se strechou dole do obchodaku tak ji jen vytahnu,pretahnu pres sedacky,ani nezamykam na ty dva zamky strecha -horni ram..zamykam jen prihradku spolujezdec,otvirani kufru..... :oops: ne ze toho ted nekdo z vas zneuzije :D nevim,u kabria mam takovy pocit skrz tu platenou strechu,ze se tam dostane kdykoli chce
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Další

Zpět na Diskuze o čemkoli...