Otatoy píše:Ahoj. Mám origo bílé NA, jen je to teda ta 66kw, navíc je na ní jen nedemontovatelný nosič na kufru. NB zase anniversáru, ale je oproti origu trošku snížená, má pár nálepek a barevnej motor.
Bílou už si půjčovala ode mě Mazda ČR na nějaké produktové fotky. Vlastně jsem to bílé ND viděl hned ten den co udělalo STK.
cchonza píše:Otatoy píše:Ahoj. Mám origo bílé NA, jen je to teda ta 66kw, navíc je na ní jen nedemontovatelný nosič na kufru. NB zase anniversáru, ale je oproti origu trošku snížená, má pár nálepek a barevnej motor.
Bílou už si půjčovala ode mě Mazda ČR na nějaké produktové fotky. Vlastně jsem to bílé ND viděl hned ten den co udělalo STK.
Buď rád, že nevíš jak vypadá teď.
MacTeine píše:cchonza píše:Otatoy píše:Ahoj. Mám origo bílé NA, jen je to teda ta 66kw, navíc je na ní jen nedemontovatelný nosič na kufru. NB zase anniversáru, ale je oproti origu trošku snížená, má pár nálepek a barevnej motor.
Buď rád, že nevíš jak vypadá teď.
Jak to myslíš
že to někdo poslal do škarpy jako teď to červené ND v německu? Nebo jenom prostě po pár tisícovkách km vylítané novinářské auto...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 186 návštevníků