mx-5nd2.0 píše:a co Yokohama Advan Neova AD08 (205/45R17 84 W letní) máte někdo zkušenosti ?
Safa píše:mx-5nd2.0 píše:a co Yokohama Advan Neova AD08 (205/45R17 84 W letní) máte někdo zkušenosti ?
Po těch jsem taky pokukoval, mám úplně stejný rozměr letních co ty a čeká mě to na jaře. Nakonec asi půjdu buď do Bridgestone Potenza, nebo do Pirelli P Zero. Kamarád slíbil, že mi sežene čerstvý DOT a za sadu dám do desítky. Tak uvidíme. Aktuálně dojíždím Falken Ziex ZE 912 - výborná cena, na suchu paráda, ale necítím se s nimi moc jistě na mokru...
mx-5nd2.0 píše:Safa píše:mx-5nd2.0 píše:a co Yokohama Advan Neova AD08 (205/45R17 84 W letní) máte někdo zkušenosti ?
Po těch jsem taky pokukoval, mám úplně stejný rozměr letních co ty a čeká mě to na jaře. Nakonec asi půjdu buď do Bridgestone Potenza, nebo do Pirelli P Zero. Kamarád slíbil, že mi sežene čerstvý DOT a za sadu dám do desítky. Tak uvidíme. Aktuálně dojíždím Falken Ziex ZE 912 - výborná cena, na suchu paráda, ale necítím se s nimi moc jistě na mokru...
Já mam obavu, že ty (jinak skvělé) S001 nepřežijou ani pul sezony. Auto jsem dostal na prazdniny a mam 7000 na tachometru a 3 na gumách...
Vavris píše:ty jo, ND na AD08 bude projíždět zatáčky warpem. Jsou to skvělé pneu - co se týče sportovnosti, tak asi nejlepší, co jsem na MX-5 měl, ale ve spojení s mechanickým gripem ND už to auto nepůjde urvat snad nikdy Ale jestli zatáčky bokem neprojíždíš, tak s AD08 získáš oproti S001 velký kus gripu navíc. Akorát výdrž není nicmoc
... Spíše mám jen obavy, aby mi gumy "nesežraly 10koní".
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků