LordJames píše:Proc nejde postavit auto na papiry od jineho? Vymena kastle je preci normalni vec, jen se prerazi VINko, coz ti udela nekdo, kdo ti k tomu da overovaci papir. A taky musis mit papir o kompatibilite tech dvou kastli
noose píše:Ja jsem mel v technicaku taky jen 14ky (NA 1,6 66kw), zasel jsem do Mazdy, kde mne dohledali dle VIN, ze vyrobce na muj model dodaval take 15ky, vystavili dopis, se kterym jsem zaselna dopravku a na zaklade toho dopisu mne dodatecne zapsali 15ky do technicaku.
Za dopis chteli v Mazde 1500,- plus nejaka ta stovka za zapsani udaje do technicaku (nepomtuju si kolik to bylo)
PavelS píše:LordJames píše:Proc nejde postavit auto na papiry od jineho? Vymena kastle je preci normalni vec, jen se prerazi VINko, coz ti udela nekdo, kdo ti k tomu da overovaci papir. A taky musis mit papir o kompatibilite tech dvou kastli
Proc by se prerazelo VIN? To se delat nesmi - ofiko udelas zmenu cisla v TP, ne na aute, ne?noose píše:Ja jsem mel v technicaku taky jen 14ky (NA 1,6 66kw), zasel jsem do Mazdy, kde mne dohledali dle VIN, ze vyrobce na muj model dodaval take 15ky, vystavili dopis, se kterym jsem zaselna dopravku a na zaklade toho dopisu mne dodatecne zapsali 15ky do technicaku.
Za dopis chteli v Mazde 1500,- plus nejaka ta stovka za zapsani udaje do technicaku (nepomtuju si kolik to bylo)
Ad ty kola - super vedet, ze na NA povolej 15"... Muzes napsat kde jsi konkretne byl?
Krivak píše:Přes SCC mě dopis vyšel na 1300 a to tam zapisovali 3 šířky ráfku v 15".
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 57 návštevníků