vhml píše:Krenstik píše:A ten odklon na predku uz mohli taky doupravit. nechat tam pul stupne rozdil....
Kolik minut má hodina?
vhml píše:TeeJay píše:Podložky (aspoň nějaké silnější), čistě fyzikálně, prodlouží páku, tudíž se víc stlačí pružiny, .
Vzadu na starý škodovce jo, ale na Mazdě ne. Schvalně jestli vymyslíš proč
moah píše:vhml píše:TeeJay píše:Podložky (aspoň nějaké silnější), čistě fyzikálně, prodlouží páku, tudíž se víc stlačí pružiny, .
Vzadu na starý škodovce jo, ale na Mazdě ne. Schvalně jestli vymyslíš proč
Premyslim nad tim cele odpoledne vcetne googlovani, jak vypada naprava na skodovce a taky nevim. Jake je tedy vysvetleni?
moah píše:Hodím sem jednu pozitivní reakci na pana Malíka v Hostivicích, domluva po telefonu skvělá, technici rozumí tomu, co dělají, nastaví hodnoty, jaké člověk chce, plus vytáhnou některé předchozích mx5tek, které tam už byly, nechá se s nimi i probrat, co tam nastavit. Velice vstřícný přístup včetně toho, co se jim na podvozku nezdá a jako bonus mi sehnali a dotáhli matku, která tam nebyla a přišroubovali i uvolněný nárazník. Jak jsem v tom tempu odjel, tak jsem si všiml, že je volant lehce doleva (nezbyl mi čas na projetí po nastavení, což vždycky dělají), stačil jeden hovor a po cestě kolem a deset minut dolazeno.
Mimochodem tam už bylo za poslední dobu šest MX-5, ptal se mě, jestli nejsem z nějakého klubu, tak to vypadá, že se z toho stává dvorní servis geometrie pro Prahu a okolí : )
na závěr fotka trhače, který vás pravděpodobně přivítá na schodech před provozovnou
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků