Kola a jejich vlastnosti

Re: Kola a jejich vlastnosti

Příspěvekod bmxdave » 26 led 2013, 11:49

Nevím jestli to jsou přesně ty kola jako v inzerátu ale nevypadají špatně....asi lepší než ty moje současné Aezka :) co myslíte?
Přílohy
21710530002_large.jpg
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod kousmen » 26 led 2013, 11:58

Jo jo, jsou to ty stejný - Zender Sports. Leštěný v kombinaci se správným rozměrem pneu a snížením můžou vypadat dobře. Jenom tomu ET 34 bych nevěřil...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Dad » 11 úno 2013, 03:06

kousmen píše:Jo jo, jsou to ty stejný - Zender Sports. Leštěný v kombinaci se správným rozměrem pneu a snížením můžou vypadat dobře. Jenom tomu ET 34 bych nevěřil...

hele to jsou ty co mam ja?

Obrázek

Co to je zac? Mam bejt rad ze takovy mam? Protoze jsem zvazoval prechod na originalni kola ...
Dad

Obrázky: 2

Příspěvekod kousmen » 11 úno 2013, 18:57

Design je stejnej, tak bych se nedivil, kdyby to byly ony. Ale tuším, že mají označení nápisem ZENDER, kterej tam nevidím. Jsou to kola německé výroby. U nás se ve výborným leštěným stavu prodávají i do 10 000,-, ale jsou k sehnání i předrenovační :D třeba za 3000,- Jsou to kola kvalitní, ale ne nijak zvlášť, cení si jich spíš vwčkáři za německej původ a pěknej design. Spíš jsou takový běžný, s běžnou váhou a s imitací vícedílných kol. Dokonce se moc nedají sehnat se všema šroubkama. Jsou to jenom imitace, který se někdo sem tam pokusí rozložit. :lol: Nejlepší je jak vylomí několik šroubků, než zjistí, že chyba nebude v nekvalitních šroubech. :lol:
Z toho plyne, že dát to na originály nemůže být špatnej nápad, protože ty jsou dost lehký, nesnaží se nic imitovat a budeš mít auto tak jak je japončíci navrhli. :D Ale když si je necháš, tak se stydět taky nemusíš. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod MAXsport » 11 úno 2013, 19:01

Já bych je tam nechal, mě se líbí ;)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod bmxdave » 11 úno 2013, 21:32

Trochu uvažuju že tento rok pořídím nějaké jeté kola jestli nepůjde auto pryč.... líbí se mi kola s větším límcem a aby vypadaly trochu "kultovně" když mám NAčko :) Nevíte kdo nějaké prodává nebo kde sehnat za rozumný peníz? (do 8-10tkč) Nechci objednávat ze zahraničí...... strašně moc se mě libí ty XXR co má Edis a další a nebo BBS rs..... v rozměrech se moc nevyznám ale aby seděli na gumy 195/50R15 :)
bmxdave

Příspěvekod Winie » 11 úno 2013, 21:45

no nejak nevim, proc by meli bejt na mx5 limce "kultovní" kdyz snad zadny NA na limcich nevyjizdelo z fabriky. na kola se podivej na bazosi, je tam toho milion. kup si 15ky 7palců široký. ET kolem 35 pro serii, cim bliz nule, tim bliz k lemu, ale zas dal od idealniho polozeni kola vuci podvozku.
Jinak na BBS RS zapomen rovnou, ty pod 20 nesezenes ve slusnym stavu, alternativou jsou BBS RM, ktery se daj kolem 10ti sehnat. A dalsi alternativou jsou BBS mahle, ktery jsou naopak dost levny. Daj se sehnat kolem 3000, ale ET maj kolem 15. Pak samozrejme muzes koupit řadu napodobenin od nejruznejsich vyrobcu od OZ, az po rialy, rondely a podobny. Proste pavuciny delal skoro kazdej.
Dalsi alternativa co se tyka dobovejch kol jsou Borbet A, ktery jsou bozi kdyz nejdes po lehkejch kolech. Kdybych si stavel miatu na vzhled, tak si je urcite poridim v 16x8 dopredu a 16x9 dozadu :twisted: . Ale daj se sehnat i jako 15x7 se slusnym ET pro standartni umisteni kola.
Potom se mi na NA docela libej ATS cup, coz jsou taky pomerne levny a docela kvalitni kola. Sehnat je bude asi nejmensi problem, ovsem dost lidem vadi ten jejich plechacovej vzhled.
A ve finale se me osobne libej i keskin KT1 a taky mozna budu prodavat ty svoje SH :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Pavel260 » 11 úno 2013, 21:51

myslim ze borbety jsou pro daveho hodne malo kultovni, treba takovy XXR jsou ovsem hodne kultovni :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod dopr » 11 úno 2013, 22:06

:mrgreen:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod bmxdave » 11 úno 2013, 22:07

Díky moc Winie za tipy a vysvětlení....vidím že v tom máš mega přehled...kdybych na 100% pak někdy něco sháněl se pak ozvu jo jestli možu :) ;) pro mě nej co jsi sem napsal asi ty BBS RM, Keskin KT1 dají se ale sehant i tady?

Pavel260: jasný že XXR nejsou kultovní ale libí se mi dost a to stačí :lol:
bmxdave

PředchozíDalší

Zpět na Kola, pneu a geometrie