P: MX-5 1,6 NB, r.v. 2000

P: MX-5 1,6 NB, r.v. 2000

Příspěvekod Martyp » 25 srp 2016, 11:34

Zdravím,
ač nerad, v rámci ústupků druhýmu plnohodnotnýmu autu, nabízím k prodeji svou MX-5 NB, 1,6 81kw, výroba 07/2000, twilight blue mica, najeto aktual 134xxx km.
Výbava: El. Okna, 2x ABG, centrál, klima (naplněná a funkční), volant Nardi (má novou kožku).
V ČR jsem první majitel, k autu jsou dva klíče, návod, co jsem auto koupil, vedu si servisku, nosič na kufr.

V dubnu 2016, při cca 131tkm - se dělalo:
- Rozvody komplet i s pumpou
- Řemeny (klíňák+klima)
- Oleje (motor, dif.+převodovka – vše Shell)
- Filtry – komplet
- Brzdová paplina
- Voda
- Svíčky - NGK
- Brzdy komplet (kotouče + desky)
- Preventivně přetěsněna vana a ventilové víko.
- Vyčištěn sací koš
- Vyměněn termostat
- Nové přední pneu /Matador Hectorra3/
- Komplet spojka (06/2016)
Auto je absolutně bez koroze (prahy,lemy,kufr,nosníky), na podvozku samozřejmě povrchová liška je, ale to je tak celý.

Auto není uplná leštěnka (ale nedá to moc práce dát do kupy), já hlavně jezdím a starám se o techniku, kosmetiku jsem dosud nijak zásadně neřešil, nemám na to ani čas.
Sem tam důlek na autě je, o nárazníky se někdo párkrát otřel, ale není to nic strašnýho, odnesl to místama lak nějakym škrábancem.
Střecha byla prasklá na dvou místech, klasicky po stranách, udělal jsem záplaty, které naprosto těsní (lemy kolem oken polámané nejsou) teď přibyla ještě malá trhlinka, na kterou jsem taktéž udělal malou záplatu. Esteticky v pohodě, nicméně jak neprší, jezdim bez střechy, tak to neřešim. Celkově sedí dobře a těsní naprosto v pohodě.
Interier je v pohodě, má klasický známky opoptřebení – Prasklá bočnice řidičovy sedačky a jednu prasklinu na levym tapecu v místě pro loket. Jinak na ty léta vypadá pěkně.

Cena: 85 000,- k diskusi o ceně jsem svolnej až na místě. Auto k vidění v Praze.

Fotky podvozku viz moje téma: viewtopic.php?f=19&t=4458
Přílohy
9.jpg
8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
NB 1.6, 07/2000....Twilight Blue Mica
Martyp