Mám už aj nové adaptéry: - klasika s výstupom na kúrenie a senzor do origo budíkov - klasika s ďalším 1/8 NPT závitom, ak by niekto chcel čidlo ma budík teploty chladiacej kvapaliny - bez výstupu na kúrenie, ak niekto seriózne odľahčujete
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.
No, taky mě to čeká. Jak reroute, tak chladič oleje. A jak budu u tebe objednávat reroute, tak bych vzal i frame rails Na podzim se ti ozvu.
Jenom možná dotaz ohledně toho termostatu. Přes zimu nejezdím, jinak klasika (jaro - podzim, 15°+) okresky svižně , někdy i sportovně když jde vidět a sem tam okruh. Má smysl jít do toho 82°termostatu? Aby to nebylo moc studené, když pojedu třeba na dovolenou normálním tempem.
Ahoj, ak budeš dávať aj chladič oleja, asi by som použil 88°C, lebo mi príde zbytočné otvárať to skôr ak chladíš aj olej. Ja mám 82°, ale mám NA 1.6 bez výmenníka olej-voda. Ak vonku mrzne, mám olej pri jazde v meste okolo 70°C, počas teplejší dní je to okej - vždy cez 80°C.
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.