K:Drift button

Re: K:Drift button

Příspěvekod spoofan » 02 čer 2016, 08:40

Fernie píše:co mi nepřišlo úplně oukej je inzerovat svůj produkt v threadu, kde to rozjíždí někdo jinej

Prvni prispevek threadu zacina "Nevyrábí někdo drift button ??"

Takze at uz nabidka Adolfa33 nebo whispera mi prijde naprosto ok a nevidim duvod, proc by whisperova nabidka byla nefer.

Priste teda whisper zalozi vlastni topic, ktery bude "P:Drift button" a ja to sem hodim jako prispevek, kdyby nekdo chtel, tak muze koupit i od whispera :lol:
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod Tommy014 » 02 čer 2016, 12:39

Já si taky myslím, že nabídka od Whispera není od věci :), kor, a teď to nemyslím špatně, Adolf nedá ani vědět jestli jo nebo ne, takže bych to bral spíš i tak že zareagoval na to na co sem se na začátku ptal ;)

Ale na druhou stranu čekám co z Adolfa vypadne, asi jako všichni :)). Věrní zákazníci když už se s tím pere
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod adolf33 » 06 čer 2016, 23:17

Takže update: je rozdělaných 10 kousků z nerezu, zítra udělám závity a finální úpravu. Jakmile to bude hotový, založím nový vlákno, kde se mi budete moct upsat :D Plánuju je dělat i z černýho plastu (silon), ale nejdřív musím splašit nějakej kus kulatiny na to :)
Mazda MX-5 NA 1.6 66kw 1996
adolf33

Předchozí

Zpět na Inzerce/bazar