10-th Anniversary, hardtop - 85tis km - original stav

10-th Anniversary, hardtop - 85tis km - original stav

Příspěvekod gileraman » 30 črc 2017, 19:01

Main foto.jpg

100% original stav. Najeto pouze 85.500km! Dovezeno loni z DE od 1.majitelky! Serviska! Original Hardtop – zapsaný i do TP!
10.výroční verze - tzn. 6-kvalt, samosvor Torsen, Bilstein 1-plášťové tlumiče, modrý interiér a kůže Nardo (sedačky, volant, řadička).
Naprosto úžasné jízdní vlastnosti s geniální čitelností a "plyšovostí" Bilstein podvozku díky 1-plášťové konstrukci a jemnějšímu náběhu tlumících sil (větší písty než u 2 pláště).

Po dovozu z DE uděláno během posledního roku následující:
1. nové prahy a zadní blatníky (klasická koroze NB)
2. kompletní nové přední a zadní brzdy + výměna brzdové kapalinyolej v převodovce, diferenciálu - přesně podle specifikací pro 6.kvalt a hlavně Torsen diferenciál
3. olej v převodovce, diferenciálu - přesně podle specifikací pro 6.kvalt a hlavně Torsen diferenciál
4. nové všechny tyčky stabilizátoru
5. nový motorový olej a filtr
6. nový vzduchový filtr MAHLE (original výrobce)
7. servo kapalina
8. svíčky DENSO Iridium Power!
9. kolové matky - originální výrobce (silná protikorozní ochrana) + delší hlavy kvůli vzhledu
Vše na fotkách není, pouze část.
Celkem za díly za cca 16tis a karosářina za 15 tis.
Díky BILSTEIN podvozku s 1-pláštovými tlumiči (více zde: http://elit.mx-5cup.cz/bilstein) má Anniversary dokonalé plyšové jízdní vlastnosti i na rozbitých cestách. Je to opravdu citelný rozdíl oproti již skvělé standardní NB. Podvozek má anti-korozní ochranu. Použitá kola jsou originál - extrémně lehká (5kg) a jsou jako nová bez škrábanců.
V případě zájmu přidám EIBACH Pro-kit pružiny.
Skládací střecha je ve výborném stavu, hardtop bez škrábance.

CENA 149.900 Kč
Cena včetně hardtopu plus 12.000 Kč.
Tel: 724 315 008

MNOHEM VÍCE FOTO ZAŠLU NA EMAIL
Přílohy
motor.jpg
2 A 4.jpg
20160806_165253.jpg
prahy.jpg
sedacky.jpg
kuze2.jpg
9 bez.jpg
Naposledy upravil gileraman dne 30 srp 2017, 02:32, celkově upraveno 2
gileraman

Re: 1.8 NB 10-th Anniversary, hardtop - 85tis km - original stav

Příspěvekod Lubosboy » 30 črc 2017, 22:58

Moc, moc pěkná, je vidět, že když se hledá a je trochu štěstí, tak se najde. Dovezl jsem před 14ti dny obdobnou bez pevné střechy, což je první známka, že majitel nejezdí v zimě a ten můj tvrdil, že nejezdil ani v dešti. Když jsem viděl fotky podvozku, tak jsen z toho byl tochu paf, ale říkal jsem si fotky "zkrášlují". Když jsem auto zespodu viděl naživo, ani jsem příliž nesmlouval cenu. Celé auto absulutně bez koroze v původním stavu! Mám najeto 120tis vše doloženo + originál kazeta s hodinkama a modelem. Pět let zpět jsem měl sportivku, ale musel jsem ji kvůli stěhování pustit. Pokud si ještě pamatuji a srovnám s anni, tak anni podvozek je o chlup lepší. Čeká mě velký servis a hlavně nové obutí s novou geometrií, teď naprosto nestíhám, musím dodělat náš RD a hlavně dílnu s kanálem, ale příští rok bude mnoho radosti. Předem blahopřeji novému majiteli k tomuto kousku :D ! Mimochodem jsem také z Olmiku, pokud zůstane v kraji, tak se nový majiteli ozvi, budem silná dvojčata.
Lubosboy

Obrázky: 2

Re: 1.8 NB 10-th Anniversary, hardtop - 85tis km - original stav

Příspěvekod Tosh1983 » 31 črc 2017, 19:02

Vypadá moc pěkně, jen několik malých upřesnění k inzerátu. Kola jsou normálně litá, určitě ne kovaná a jedno dle růzých serverů váží 5,9kg (sám Anni mám, ale ještě jsem kolo neměl zuté, abych ho převážil). A ta střecha je vinyl. ;)
Tosh1983

Zpět na Inzerce/bazar