Tak tady jsou avizovaný fotky z Klausenpassu... Stelvio nevyšlo, Klausen zamračenej, ale stejně to bylo úžasný! Z tý silnice prostě úplně tryská duch starejch AutoUnionů a Merců co tam lítali v meziválečným období závody do vrchu Jinak moc dobře se fotit nedalo, docela lilo a mraky byli nízko (nebo my vysoko? ) tak aspoň takhle - později dodám dalších pár
Konečně aspon nějaký fotky Ty jo, jsem věděl, že ty barvičky v tomhle měkkoučkým světle budou hezký, ale ža až takhle.. Škoda, že to forum ty fotky ořezává, co s tím??
Tuhle považuju za nejlepší, ale uložil jsem si jí ve zmenšený podobě přes originál a ještě nic moc upravenou - asi mě klepne jestli jsem si jí smazal i z karty
Zkus ještě Easy recovery, to jsem použil, kdyz ten první selže - http://rapidshare.com/files/403174087/EasyRecoveryPro6.exe.html, snad ti to pomůže. Hodně teoreticky by ti to mohlo najít i na disku na kompu, ale tam je šance malá.. ps: asi blbá otázka - pokud nemáš nastavený ve win koši rovnou mazání, neválí se fotky tam?
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)