Beny píše:A jéje, tady se zase hází číslama, jsem zvědavej, kdo se dostane alespon na 160 koní na klice.Jinak pár postřehů: Cpát VVT písty do starýho bloku se mi jeví jako chujovina, když už to mám měnit použiju rovnou aftermarket písty a mám vyšší kompresi, ne? Nebo se na to taky dá jít opačně, hodit do toho rovnou celej VVT motor, tím spíš, když už to budu řídit laditelnou ecu. Jako bonus budu mít i VVT. Touhle cestou jsem šel já - 1995 NA + 2002 BP-Z3 + ME221. Jinak přeju hodně zdaru, jen nebuďte smutný z těch čísel, S2000 z toho prostě nebude.
Ali píše:Dovod preco sa vyuziva bp-z3 blok je schvalne iba kvoli tym piestom ktore zvysuju kompresny pomer. BP4W je iba predfaceliftova verzia a teraz zhanat BP-Z3 za dakych 1000€ vs piesty za 53.50€ +kruzky, ktore zvysuju kompresny pomer este viac?
Ako nechcem sa hadat, alebo tu mudrovat ja som skor len chcel zistit ci tu niekto robil nieco takeho a ma skusenosti, alebo by ma vedel nasmerovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků