Klepe se řadička při rozjezdu NA

Klepe se řadička při rozjezdu NA

Příspěvekod Akydam » 06 kvě 2017, 18:20

Zdar,

měl by někdo typ proč se mi někdy kepe při rozjezdu řadící páka? Klepe mysli hodně klepe. Víc to dělá když jsou kola v rejdu, než rovně a nedělá to vždy.. Siláče na motoru se zdají být OK a na diffu jsem na pohled taky nic nezaznamenal.. Díky za nápady
Akydam

Re: Klepe se řadička při rozjezdu NA

Příspěvekod AndrewG » 07 kvě 2017, 17:17

robi to preto ze ti preklzuju kolesa. nasledne sa vibracie prenasaju cez diff a motor. motor aj diff je chyteny na blatovych silentblokoch. tzn ked chces eliminovat trasenie musis vymenit oba silentbloky motoru (teoreticky by stacil ten o ktory sa motor opiera pri zabere ) a silentbloky diferaku
AndrewG

Re: Klepe se řadička při rozjezdu NA

Příspěvekod Akydam » 07 kvě 2017, 20:05

AndrewG píše:robi to preto ze ti preklzuju kolesa. nasledne sa vibracie prenasaju cez diff a motor. motor aj diff je chyteny na blatovych silentblokoch. tzn ked chces eliminovat trasenie musis vymenit oba silentbloky motoru (teoreticky by stacil ten o ktory sa motor opiera pri zabere ) a silentbloky diferaku

Tak kdyz treba couvu nebo se pomalu rozjizdim tak mi prece neprokluzujou kola.. na motoru utrzenej silak neninurcite.. nevim jestli to menit. Nestoji to malo penez kdyz to koupis na IL. Kdyz jsem tahal za motor rukama nezdalo se, ze by byl silak nejakej utrzenej nebo podobne.
Akydam

Zpět na Technika MX-5