Renee píše:Myslím, že se tomu říká mokasíny?
Renee píše:...kdyby ti na řízení nesedly tak se třeba budou hodit jinde
hospodský píše:Safa: Na mě by to působilo tak, že sis zapoměl doma boty. Prostě to vypadá srandovně. Když se představím, jak někdo v tomhle v létě vystoupí a cupitá kolem auta..Cenu radši nekomentuju. Btw. Co je špatně na řidičských botech? Já mám např. Sparco a spokojenost maximální. Ty boty jsou na to vyrobené a je to sakra poznat. Cit, kontrola meziplynů pod brzdama je úplně jinde než s normálníma teniskama/botama. Prostě radost šlapat na pedály. Na trhu je mrtě botů přímo na řízení.
hoffik píše:mě popravdě prijde lepší než ty ponožky něco takovýhleho , měl jsem to na sobě a docela dobrý![]()
mx-5nd2.0 píše:Conversky za 3000 nebo číny za 300pohled na číny s hvězdou za 3000 mě vždy pobaví - jen do toho.
Jinak mi sedí lehké sportovní boty, mám noname z itálie, ale fajn jsou i NewBalance. Ale zase je to s tou cenou 300 vs 2000 ... (ps. a offtopic rukavice jsem si koupil fitness za 500 místo řidičské za 3000, kdyby někoho zaujal ten bílý nesmysl na mých rukou)![]()
http://www.f-sport.cz/eshop/print.php?id=558#nadpis
je to měkké (ND má dost tvrdý volant) a má to dlaň, která snad nezníčí kůži na volantu.
jarka píše:Ono boty "jen" na řízení není úplný nesmysl. Dlouho jsem tomu nevěnoval pozornost a řídil v tom co jsem měl zrovna na nohách, ale když chce člověk opravdu řídit (třeba na okruhu), tak když si na to zvykneš tak ten cit je k nezaplacení. Když se jedu vyvenčit miatou, tak mám v garáži u auta boty v kterých "jen" řídím. Možná je daleko efektivnější koupit boty s úzkou podrážkou a dobrou patou za 1500 než nasypat do auta x-tisíc na úpravách a pak to nemoct pořádně ovládat...
jarka píše:s úzkou podrážkou a dobrou patou
gangal píše:Zastav se v Escape6 a můžeš si je tam vyzkoušet. A v tý modrý jsou na živo fakt pecka. Mám je v jiné barevné kombinaci a na řízení fakt super.
Andre_fux píše:Jezdím v těchto pumách (Puma Speed Cat):Jsem s něma velice spokojený.
Dají se sehnat i bez té podělané nášivky
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 14 návštevníků