Koby píše:PavelS: tak to mám na čase měnit aspon podle měsíců, což neni tak důležitý, ale radši to asi udělám... Tam bude litr asi vid? A plní se to po hrdlo/uplně až nahoru k nápusti? ty už si to dělal?

Koby, přesně jak píše George... Obsah v NC je 0.7l diff a 2.1 6ti kvalt převodovka... Udělám to s další výměnou oleje v motoru... Btw, nepotřebuješ na to ani hever - NC v sérii je tak vysoký že sem tam vlezl i bez zvednutí
riderhenry píše:Jak jsem poznal, ze Shell je nic moc? Nalili mi tam 10W40 v aut. servisu. Za mesic sezrala 1 litr oleje! Byl jsem z toho trochu na prasky. Dolili mi tam zase Castrol, akorat jiny (nepochopim, at zijou aut. servisy...), takze jsem olej za par tydnu nechal vymenit za ten Fuchs (na doporuceni mechanika...). Motor s novym olejem zni vzdycky lip, to je jasny, ale mne sla dolu spotreba, predevsim vsak motor prestal zrat olej, i kdyz tam bylo 5W40.
Shell v aut. servisu?? Kde to bylo? Sem myslel že Mazda v ČR jede jen na Castrol...?

Hmm...zajímavý... Já sem toho dost přečetl třeba na
www.oleje.cz, vřele všem doporučuju. Navíc mám kamaráda kterej dělal v Holandsku ve vývojovým středisku olejů Shellu (starší pán, zapřísáhlej MX-5kař) a ten mi taky dost navyprávěl...
riderhenry píše:Navic Motul ma zdravejsi barvu i po delsi dobe a tmavne pomaleji, i kdyz z toho nejdou asi delat moc zavery.
www.oleje.cz :
"Mýtus: Čím je olej čistší, tím je lepší.
Skutečnost: V některých případech má olej být znečištěný. Například ve spalovacích motorech vzniká velké množství karbonu a jiných látek, které jsou suspendovány v oleji a jsou jím unášeny. Mohou být odstraněny ve filtru oleje nebo při výměně oleje. Pokud by se tak nestalo, usazovaly by se tyto látky v motoru a mohly by způsobit i jeho poruchu. V tomto případě znečištěný olej zcela zřejmě znamená dobře pracující olej. Naopak např. hydraulický olej obsahující i relativně málo nečistot může způsobit poruchu servoventilů. Takže při některých aplikacích by olej měl vypadat znečištěně a při jiných musí být velmi čistý. Vždy je pak užitečné pravidelné sledování stavu oleje. "
Co je pro mě závěr (z vlastních zkušeností)? Necpát do oleje těžký prachy (Castrol kterej je v mým NC jde sehnat i levně), měnit před max intervalem (je to MAX hodnota, ne doporučená apod), neměnit typy olejů v průběhu životnosti auta (lovení toho správného mě na NA stálo olejový čerpadlo)...