Studený motor

Re: Studený motor

Příspěvekod Rudy » 12 čer 2012, 17:02

Na NA je jednoduchá lambda nie vyhrievaná, takže podľa nej by sa ECU mala riadiť až keď sa motor zohreje. Tipoval by som to na nejaky snímač. Na staróm aute mi to robil snímač teploty motora pre ECU. Na internete si pozri aké parametre by mal mat ktorý snímač a pomeraj to ohmmetrom. To máš zadarmo.
Alebo môžeš mať veľké odtrhy na sviečkách a kým nie je motor zohriatý tak dávajú malú iskru tak ti to vynecháva.
Rudy

Obrázky: 2

Příspěvekod Miata » 12 čer 2012, 18:05

Ještě mě napadla taková banalita :D nemáš zataženou ruční brzdu?? :lol: sorry... musel jsem
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod bmxdave » 12 čer 2012, 21:08

Miata píše:Ještě mě napadla taková banalita :D nemáš zataženou ruční brzdu?? :lol: sorry... musel jsem

Ne nemám!!!!!!!! :shock: :lol:
bmxdave

Příspěvekod bmxdave » 12 čer 2012, 21:15

Rudy: Díky za rady, podívám se na to.

Třeba včera jsem hned po startu potřeboval jen trošku popojet dozadu a zase se tomu moc nechtělo tak sem hned vyřadil a chviličku mě motor nedržel otáčky a jakoby se "dusil" a padaly na cca 300/500ot. Je to divné no ale když se motor zahřeje tak opravdu krásně jede v celém spektru otáček. (Po zahřátí si opravdu nemůžu stěžovat na něco v motoru atd. protože nemá chybu) :)
bmxdave

Předchozí

Zpět na Technika MX-5