Asi tak po roce, jak u me byva zvykem, jsem si konecne koupil naplanovane zapalovaci kabely Magnecor 8.5mm. Minimalne v zamori jsou celkem zname, vetsinou se rika, ze jsou to nejlepsi kabely vubec, zaruka 10 let a takove ptakoviny... Popravde jsem tomu moc neveril a spis to bral jako takovy drahy pokus. Jenze kdyz jsem dneska kabely "nainstaloval" a jel se projet, tak jsem nechapal. Kolisani volnobebu neexistuje, motor si ani neklepne. Jenze, co je jeste zajimavejsi (a nebudete mi to verit), auto ma uplne jiny zvuk - mnohem hladci, napriklad kdyz ho drzim konstantne v 6 000 ot./min., je mnohem tissi nez driv a zvuk je mnohem "hezci" - motor nezni, jako by se trapil. Hodne se zlepsila reakce na plyn, dokonce mam pocit, ze ma motor vyraznejsi spicku, ale to uz je mozna jenom placebo. Dalsi vec, co me prekvpila je, ze motor si prebere i nizsi otacky (zkousel jsem zaradit o kvalt vic do kopce atd.). Kdyz jsem pak parkoval do garaze, trochu jsem to proturoval a i zvuk vyfuku je mnohem hlubsi (opravdu hodne znatelne - overeno i pritelkyni) Jeste dodam, ze jsem mel do ted NGK kabely (viz. inzerce), ktere jsem promeroval a byly OK, jsou stare asi 2 roky.
Kdyby mi to nekdo takhle napsal, tak mu verit nebudu... Jinak ty kabely neprodavam, ani to neplanuju
No, proste kazdemu muzu vrele doporucit!