dvere+kufor

dvere+kufor

Příspěvekod matulko » 16 črc 2016, 22:38

Zdravim vsetkych priaznivcov mx 5 ky... splnil som si sen a uz som aj ja majitelom ciernej krasky nb rocnik 2000... potreboval by som pomôct s par drobnostami ak ma niekto skusenosti budem velmi rad ak sa podeli... dvere hlavne soferove su spadnute o kusok nizsie ked ich prilozim tak vidim spadnutie asi centimeter zavriet sa daju ale nerad by som takto pokracoval v zatvarani dlhodobo a nedrzi ani ten polohovac dveri ked je auto na rovine ako keby bol zodraty... kupit to vsetko nove aj obidva panty aj polohovac alebo sa to da nejako nastavit??? druha vec ked otvorim kufor tak ho iba odisti a neotvori sa a nejak extra nedrzi potom ci je to normalne neviem lebo som este nemal s kym porovnat ci vymenit tie tycky alebo iba premazat dam si poradit? mate skusenosti s vymenov loziska na prednych kolesach da sa niekde zohnat iba samostatne lozisko alebo iba s nabojom co je dost palka??? dakujem a tesim sa na stretnutie na zraze ci uz na slovensku alebo v cechach
matulko

Re: dvere+kufor

Příspěvekod j.e.n.i.k.82 » 17 črc 2016, 08:56

Ke kufru muzu rict jen to, ze se mi taky jen odjisti (mam na nem nosic) a zvedam ho rucne.. Povazuju to za vyhodu, nez aby se oteviral sam.. Nahore drzi zlehka a snadno se otevira i zavira.. Podle me to tak ma byt..
j.e.n.i.k.82

Re: dvere+kufor

Příspěvekod m8rinek » 17 črc 2016, 20:48

S origo vzpěrama se kufr pouze odjistí...
m8rinek

Zpět na Technika MX-5