Řízení, spojka NBFL

Řízení, spojka NBFL

Příspěvekod tslany » 27 bře 2017, 17:48

Měl bych dvě otázky technického charakteru, začnu tím jednoduším a sice spojkou (nebo cokoliv s tím souvisejícího), jelikož jsem se sžil s automatem tak mi přijde nestandartní chování když jedu na krev (plnej plyn a řadit nahoru) a pustím spojku po přeřazení na další kvalit tak se otáčky motoru jakoby zhoupnou, nebo nevím jak to popsat, prostě to celý nějak zakodrcne, nevím jestli to je normální nebo tam je něco blbě (jednohmota, pokud má? silentbloky?) a nebo je to standartní chování manuálu...

A za druhé, a tohle už bude spíš techničtější :) když točím s volantem doleva tak skoro u konce to prostě jakoby "spadne" dolu, že to jde až nějak moc snadno a kola jsou jakoby až moc natočený, jak jsem to měl v servisu v kuřimce tak jsem to tam s nima probíral a prý neví jistě co by to mohlo být, geometrie a tak je udělaná a v pořádku (což můžu potvrdit protože těch geometrií udělaných s prominutím na hovno jsem zažil už několik). No a teda krom toho že to jde až moc snadno doleva tak v tý poloze "úplně nalevo" se kola "hrnou"

Teda snad jsem to sepsal pochopitelně, je ot fakt blbý to takhle popisovat když to nezvládnu vysvětlit :| klidně nějakému jihomoravákovi můžu ukázat, spíš ale se mi jedná o to jestli se s tím už někdo nesetkal, toho to asi trkne hnedka co že to vlastně je

Díky moc :)
NC 2006 1.8
Hyundai Grandeur 2009 3.3V6
tslany

Re: Řízení, spojka NBFL

Příspěvekod Robo96 » 28 bře 2017, 11:24

to s tym tocenim do lava mi robi tiez, poslednych par cm akoby sa kolesa chceli otocit uz sami bez odporu. nieje to nastavenim zaklonu?
2001 NB2 Brilliant Black 1.6 → 1.8 swap - donor
1995 NA2 Brilliant Black 1.6 → full NB2 1.8 swap.. hotovo, Eaton M62 supercharged
Robo96

Obrázky: 17

Re: Řízení, spojka NBFL

Příspěvekod tslany » 29 bře 2017, 12:49

No geometrii prý zkoušeli že je v pohodě, že to tím není, těžko říct :| A mám docela strach to dát komukoliv na geometrii aby to náhodou neposrali ještě víc jak mají zvykem... :evil:
NC 2006 1.8
Hyundai Grandeur 2009 3.3V6
tslany

Zpět na Technika MX-5