Jihomoraváci

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Jihomoraváci

Příspěvekod kousmen » 30 črc 2013, 10:33

Tak termínů je v Brně pro auta několik a letos i přidávali nějaký navíc, takže se celkem i vybrat dá. Já jsem předem kvůli nejistotě účasti nic nekupoval a zaplatil jsem na místě. Mají psáno, že polovina míst je nabídnuta k prodeji i online, ale jinak je prodej až přímo tam. Max 45 aut a včera tam bylo se mnou tak kolem patnácti. A musím sakra říct, že to stálo za to. Včera jsem byl na chvíli šťastnej člověk. :P
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 30 črc 2013, 11:28

A pak si zjistil ze mx-5 je na brno slaba a byl si opet nasr.nej :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Sedrik » 30 črc 2013, 11:30

Aha - tak to je dobrá zpráva! Já to právě pochopil tak, že když už se to nedá koupit online, tak je to vyprodaný.
Do Brna se chci určitě podívat - vím, že to není okruh pro Miatu a že to bude trošku jako jízda po dálnici, ale co - je to za rohem :p

Díky za info
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod kousmen » 30 črc 2013, 11:43

Taky jsem si to myslel a docela to tak i je, ale rozhodně se tam dá dobře pobavit. Pro mě to byl jeden z nejsilnějších zážitků, takže jsem hněv nechal stranou. Vlastně celej včerejšek se mi díky tomu líbil, když jsem nad ním večír dumal. Okruhový ježdění má hlavně při jízdě naprosto skvělou atmosféru, kdy to všichni kolem tebe rubou co to dá. To není jako na silnici. :D A hlavně ty podmínky tam umožnily poznat majdu tak jak jsem ji dosud nepoznal. Myslím tím hlavně její ovládání. Přenos váhy při brždění atd. Zjišťuju, že je nekonečno možností na zlepšení mých schopností a tam se to dá natrénovat podle mě moc dobře i když je okruh velkej.
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Sedrik » 31 črc 2013, 08:00

kousmen píše:Taky jsem si to myslel a docela to tak i je, ale rozhodně se tam dá dobře pobavit. Pro mě to byl jeden z nejsilnějších zážitků, takže jsem hněv nechal stranou. Vlastně celej včerejšek se mi díky tomu líbil, když jsem nad ním večír dumal. Okruhový ježdění má hlavně při jízdě naprosto skvělou atmosféru, kdy to všichni kolem tebe rubou co to dá. To není jako na silnici. :D A hlavně ty podmínky tam umožnily poznat majdu tak jak jsem ji dosud nepoznal. Myslím tím hlavně její ovládání. Přenos váhy při brždění atd. Zjišťuju, že je nekonečno možností na zlepšení mých schopností a tam se to dá natrénovat podle mě moc dobře i když je okruh velkej.

Možná právě proto, že je tak velkej :) V Mýtě jsem byl po každé chybě (a že jich bylo) panem Newtonem vystrčen na trávník... :)
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod kousmen » 31 črc 2013, 12:41

Nebo tak. Nejspíš právě proto, že je velkej. Sice jsem byl pomalej oproti těm supersportům, který tam patří, ale na naučení to bylo fakt bezvadný. Chyby jsem taky dělal pořád. Hlavně hned z počátku, kdy jsem si před zatáčkou podřadil za čtyři a jal se projíždět zatáčku pod plným. Samo, že z toho byl smyk jako kráva. Nikdy jsem nešel takhle poctivě dveřma napřed. Cítil jsem, že se přetočím, ale ještě to šlo zachránit. Kluci zamnou v bavorácích museli čučet jakej jsem frajer, ale ve skutečnosti to byla leda tak velká chyba. Zato efektní musím říct. :lol: Pak už to byla pecka. Každou chvíli jsem poznával nepoznaný vjemy...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod MXfanda » 31 črc 2013, 17:43

Já se na okruh chystám ( ale s MG ;) ), ale až poleví ty hice. Teď jsem byl párkrát ho projet a ten 8i válec se hřeje jako kráva, a do kabiny to teplo od motgoru taky jde :oops: Ale motor po GO ( a po záběhu ) teď jede neskutečně, ten zátah je brutální, tak si chci taky zkusit pár koleček na okruhu a "na hraně" projet :D
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod MXfanda » 31 črc 2013, 17:47

A jedna fotečka z projížďky, snad "neurazí" :)

mgbgtv8_04.jpg
MXfanda

Příspěvekod kousmen » 31 črc 2013, 18:01

Uááu, pěknej kousek. Pak dej vědět, až tam pojedeš. :P Jo a jedna mimo téma. Kde jsi dělal generálku motoru? Klidně přes sz...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod MXfanda » 31 črc 2013, 20:19

Máš SZ
MXfanda

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...