Prohlášení dostaneš v SZ zároveň s číslem účtu (viz postup), takže si samozřejmě můžeš nejprve přečíst prohlášení a pak teprve poslat peníze.
Nicméně prohlášení je celkem stručné a není tam nic, s čím by bylo třeba polemizovat. Je tam, že sis přečetl provozní řád
http://www.autodrom.cz/data_rs/provozni-rad.pdf a budeš se jím řídit, budeš dbát na bezpečnost ostatních osob, na to abys nezpůsobil škodu a že jsi tam na vlastní nebezpečí a že pořadatel (luv) nezodpovídá za škody.
Ještě bych předpokládal, že v areálu autodromu neplatí havarijní pojištění ani povinné ručení, na to se taky hodí upozornit.
Spíš mě v provozním řádu zarazilo, že je zakázáno pořizovat zvukové nebo obrazové záznamy (pokud člověk není akreditovaný novinář). Krom toho, že jsem si chtěl natočit ježdení, abych se pak v klidu s odstupem podíval, co dělám blbě a kde jsou rezervy, chtěl jsem opět zkusit udělat nějaké fotky aut v pohybu. Z různých dřívějších akcí jsem viděl fotky i onboardy a pochybuju, že všichni autoři jsou akreditovaní novináři...