O auto i sebe sme ze začátku strach měli (zrovna vrcholil přesun muslimáků do Evropy ) ale nakonec bez problému.froxic píše:Ahoj, tak tyto informace jsem prostě potřeboval. Takže říkáte, že je Rumunsko v podstatě bezpečné i třeba pro spaní ve stanu u auta? Nejspíše pojedeme srpen / září dvě MX-5 a nějaké to doprovodné vozidlo. Cesta je cíl, nějaké ty památky po cestě, transfagarasan, a pak to zakempit u moře (ideálně tak na 2-4 dny). Spání jak jsem nastínil, stan / kemp / případně asi nějaký motel. Neměli jste třeba strach o auto nebo jiné problémy?
Nějaký tip, čemu se vyvarovat atd? Případně, kde se po cestě zastavit, případně kudy jet? Jde o zajímavé cesty, místa, prostě cokoliv co by mohlo výlet zpříjemnit. Vidíme to tak na 10-14 dnů.
AndrewG píše:Ak by ste sa dostali az k ciernemu moru, odporucam navstivit deltu s dunajom, da sa tam zaplatit vylet lodov a stoji to fakt za to
froxic píše:Velký města jsou spíš problém z hlediska provozu. Jeli sme po "obchvatu" kolem Bukurešti a to bylo peklo. Všude kolony, křížení hlavních silnic, kde všichni srali na semafory a lítali tam jak je napadlo. Do toho díry v silnici, vedro jako prase...
froxic píše:Ahoj, tak tyto informace jsem prostě potřeboval. Takže říkáte, že je Rumunsko v podstatě bezpečné i třeba pro spaní ve stanu u auta? Nejspíše pojedeme srpen / září dvě MX-5 a nějaké to doprovodné vozidlo. Cesta je cíl, nějaké ty památky po cestě, transfagarasan, a pak to zakempit u moře (ideálně tak na 2-4 dny). Spání jak jsem nastínil, stan / kemp / případně asi nějaký motel. Neměli jste třeba strach o auto nebo jiné problémy?
Nějaký tip, čemu se vyvarovat atd? Případně, kde se po cestě zastavit, případně kudy jet? Jde o zajímavé cesty, místa, prostě cokoliv co by mohlo výlet zpříjemnit. Vidíme to tak na 10-14 dnů.
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 32 návštevníků