voko

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

voko

Příspěvekod Voko » 20 bře 2012, 01:45

zdravím
Tak konečně sem se odhodlal napsat jak se mi do ruky dostala kráska pod názvem MX5 :) Nebyla to žádná náhoda tohle auto chci od doby co jsem poprvé hrál NFSU 2 :D to sem si řekl tu musím mít a taky se stalo :) přibližně v polovině října minulého roku sem si ji přivezl domu z Německa konkrétně z chemnitz :) Auto když jsem poprvé zahlédl tak mi až hrkly slzy do očí. Vůbec sem nepochopil jak někdo tak skvělé auto může nechat napospas a ještě mu k tomu tak extrémně pomoct. Ani nevím čím bych měl začít nejspíš tím nejviditelnějším a tím je střecha. To hovado německý s tím jezdilo do myčky což je automatika že nemůže vydržet boky byly kompletně potrhané a celá střechovice byla totálně tvrdá a praskala jak dříví v kamnech. Další věcí byl komplet interiér to byl tak extrémně silnej kuřák že ho ani nezajímala ta 5 cm vrstva popelu na koberci v prostoru pro složeni střechy. Auto někde muselo stát dost dlouho, protože v něm bylo děsně moc listí a fůra dalšího sajrajtu :( Naprosto zničený sedáky ( zažraná špína, trhliny) Co se týče laku tak ten byl taky hodně špatný auto kvetlo jak zahrádka na jaře prahy byly komplet prohnilé a různé škrábance a dolíčky po karoserii. Ale já se nenechal odradit a musel jsem si ji domu přivést a udělat z ní to co ji právem patří. Ještě není zdaleka hotová ale pomalu a jistě už dostavá ty krasné křivky mx5ky :) Střecha je koplet nová kosmeticke vady jsou zažehnány spolu i s korozí . Na interiéru dělám co se dá přeci jen to něco stojí ale koberec už je koupený a na sedaky čekám čalouník říkal plus minus 3 týdny :-) jinak interiér bude zeleno černý stejně jako motor a kola, které jsou taky totalně zničené. Sháním bud člověka co je za dobrý peníz zrepasuje a hodí do černého komaxitu a nebo koupím kola nové a to od Dotz mogello black 15ky. Nyní mi někde po poštách putuje kit sání od greenu:-) a další úpravy jsou v myšlenkách výfuk a další úprava motoru :-) to by pro začátek stačilo :)
Přílohy
CIMG7562.jpg
CIMG7561.jpg
CIMG7560.jpg
ve střeše všité sklo s výhřevem :-)
CIMG7559.jpg
nova ručně šítá :-) ani mi tech 14 tis nebylo líto :)
CIMG6459.jpg
trocha květu :( pravy práh u zadniho kola
CIMG6452.jpg
druha srana
CIMG6451.jpg
po dovozu. střecha na maděru
1.6 16v r.v. 1998 120 HP
Voko

Obrázky: 0

Re: voko

Příspěvekod Oliff » 20 bře 2012, 02:17

Vítej voko na fóru. Budu ti moc držet palce při opravě téhle krasavice a samozřejmě taky doufám, že sem budeš dávat fotky průběžného stavu :D Věřím, že ti NBčko přinese vysněné zážitky z jízdy a jestli nejsi z daleka, klidně zajedu mrknout :D Tak hodně štěstí
MX-5 NC 2,0i Revolution 7/2008, dříve Mazda MX-5 NBFL Sportive 107kW/146k 10/2002
Oliff

Obrázky: 8

Příspěvekod Voko » 20 bře 2012, 02:28

bydllím 50 km od prahy na Nymbursku nevim jestli ti to něco říká :D ??
1.6 16v r.v. 1998 120 HP
Voko

Obrázky: 0

Příspěvekod Dad » 20 bře 2012, 02:37

je hezky kdyz se nekdo ujme opusteny mazdy. Ty z utulku se prej odvdecej bezvyhradnou laskou :)
Dad

Obrázky: 2

Příspěvekod jiri.l » 20 bře 2012, 05:14

Dalsi zlata! Zlatych uz je tady snad nejvic? :D Vitej na foru! Je fajn videt, jak se zbidaceny kousek dostal ke spravnemu majiteli a konecne dostava tu spravnou peci! Hodne stesti! Btw az budes zvazovat koupi kol, tak mi urcite dej vedet, tahame ruzne znacky z usa :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 20 bře 2012, 08:55

vitej. dotzy ne, jsou tezky jak blazen
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod jardaj. » 20 bře 2012, 09:09

Dad to řekl moc hezky a já se připojuji !!! Jarda
jardaj.

Příspěvekod VojtaS » 20 bře 2012, 09:45

Vypadá dobře. Gratulace a přeju hodně spokojených kilometrů. Jinak od začátku roku to vychází cca jeden nový kus evo orange měsíčně zde na fóru. Doufám že to vydrží :lol:
1994 Mazda MX-5 Miata,Black/Tan, M Edition
EX: 1998 Mazda MX-5, Evolution Orange
VojtaS

Obrázky: 2

Příspěvekod George » 20 bře 2012, 09:54

vítej!
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Vavris » 20 bře 2012, 11:11

Tady se začíná rozmáhat oranžová epidemie :mrgreen:

Taky gratuluju, zvedám palec, že sis vybral týraný kousek a dáváš ho do pucu. Já bych na to asi byl moc líný při velkém výběru MX-5ek. Tož ať dělá radost!
A k těm kolům - taky hlasuju pro něco pořádného! DOTZ Mugello nejsou kola na MX-5 :-P
back in the business 8-)
Vavris

Další

Zpět na Krásky členů fora