Jeste jsem zapomnel napsat ze prodam kastlik kterej bejval pod radiem. Original mazda kupovanej predloni v usti v mazde. Cenu nadhodte kdo budete mit zajem do SZ
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Winie píše:Jeste jsem zapomnel napsat ze prodam kastlik kterej bejval pod radiem. Original mazda kupovanej predloni v usti v mazde. Cenu nadhodte kdo budete mit zajem do SZ
o ten kaslíl bych měl zájem jen nemám představu o ceně! nevím jak se to pohybuje
Hezka krabicka, taky jednu doma mam nezapomen poradne precist manual, nez se do cehokoli pustis, alespon ja, kdybych si ho neprecetl, tak bych urcite nekterou z tech veci zdupal Uz vis, kudma ji potahnes? Ja to nejspis vezmu od vyfuku nahoru kolem radicky, abych tu krabicku mel v aute, sice pisou, ze ji muzes mit venku, ale to me prislo dost hardcore...
1993 NA6 socialni verze
Vozíme HSDMeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
No já uvidím jak mi vyjdou kabely, ale taky se budu snažit ji schovat pod palubku. Pokud nevyjdou tak půjde někam k motoru, ale vypadá vodotesne:-D kousi: snažím se to sem dávat všechno, jen hodnoty kolem ladění budou know how garage5. Takže to nechám na nich;-)
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Jo je pravda, ze zadne odhalene kabely, ci vstupy do jednotky tam nejsou, ale i tak, nejak mi to jde proti srsti Hodne stesti pri stavbe, budu Ti tady cumet a blbe do toho kecat (rozumej psychicky podporovat )
1993 NA6 socialni verze
Vozíme HSDMeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!