PavelS píše:willy, na jednu stranu chápu jak to myslíš, ale na druhou stranu to podáváš úplně nesmyslně - to, že by ses do toho nepustil neznamená, že to nejde (pokud jsem zachytil, tak Borgi to dělá na uzavřený trati)... Na jednu stranu s tebou souhlasim, že MX-5 podle mě není vhodná na rally/kopce - ale na druhou stranu, nebudu Borgiho kritizovat protože se pro to rozhodl... Je to jeho problém, jeho zábava, jeho život co riskuje (riskujeme všichni a zabít se můžeš i v předohrabu) - na tobě neni abys to hodnotil. Docela rád bych aby se ta diskuze tady už ukončila, akorát to zvedá vlnu nesnesitelných vášní - myslim, že to dokážeš pochopit.
Butcher píše:Jsem autorem Borgiho videa a zaroven soucasti videa(by Zapl) o kterym je tu rec, tudiz jsem ten prujezd videl na zivo.S Borgim travim nejakej ten cas a shodou okolnosti jsem majitelem M3, kdyz uz se tu o ni bavite...a musim rict, ze je to tady slusna tragikomedie Napred bezne smyk ve 180, pak dloooouuuuheeej tahleeeej v seriove MX-5 ve 120ti...hovna o rozdilu pri prehnani najezdove rychlosti v koncepci pohonu atd. atd....fakt dobry
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků