Borgi 1.8 NB

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Borgi 1.8 NB

Příspěvekod MJNick » 15 čer 2011, 21:42

No já nejsem teda tak světaznalej, ale to Clio nejelo vubec špatně! Na to že to byl jeho ,jak píše, první kopec. Navíc jak mu to tam ustřelilo, tak je rozdíl když to uletí na uzavřený trati a někde v provozu. Ale zase si nemyslim že MX-5 je celosvětově jednim z nejuznávanějších aut co se týče zábavy, řiditelnosti a poslušnosti, pro to že by to tak nebylo.
MJNick

Příspěvekod Butcher » 16 čer 2011, 23:38

Jsem autorem Borgiho videa a zaroven soucasti videa(by Zapl) o kterym je tu rec, tudiz jsem ten prujezd videl na zivo.S Borgim travim nejakej ten cas a shodou okolnosti jsem majitelem M3, kdyz uz se tu o ni bavite...a musim rict, ze je to tady slusna tragikomedie 8-) Napred bezne smyk ve 180, pak dloooouuuuheeej tahleeeej v seriove MX-5 ve 120ti...hovna o rozdilu pri prehnani najezdove rychlosti v koncepci pohonu atd. atd....fakt dobry :ugeek:
Butcher

Příspěvekod PavelS » 17 čer 2011, 12:16

willy, na jednu stranu chápu jak to myslíš, ale na druhou stranu to podáváš úplně nesmyslně - to, že by ses do toho nepustil neznamená, že to nejde (pokud jsem zachytil, tak Borgi to dělá na uzavřený trati)... Na jednu stranu s tebou souhlasim, že MX-5 podle mě není vhodná na rally/kopce - ale na druhou stranu, nebudu Borgiho kritizovat protože se pro to rozhodl... :roll: Je to jeho problém, jeho zábava, jeho život co riskuje (riskujeme všichni a zabít se můžeš i v předohrabu) - na tobě neni abys to hodnotil. Docela rád bych aby se ta diskuze tady už ukončila, akorát to zvedá vlnu nesnesitelných vášní - myslim, že to dokážeš pochopit.
PavelS

Příspěvekod George » 17 čer 2011, 12:56

PavelS píše:willy, na jednu stranu chápu jak to myslíš, ale na druhou stranu to podáváš úplně nesmyslně - to, že by ses do toho nepustil neznamená, že to nejde (pokud jsem zachytil, tak Borgi to dělá na uzavřený trati)... Na jednu stranu s tebou souhlasim, že MX-5 podle mě není vhodná na rally/kopce - ale na druhou stranu, nebudu Borgiho kritizovat protože se pro to rozhodl... :roll: Je to jeho problém, jeho zábava, jeho život co riskuje (riskujeme všichni a zabít se můžeš i v předohrabu) - na tobě neni abys to hodnotil. Docela rád bych aby se ta diskuze tady už ukončila, akorát to zvedá vlnu nesnesitelných vášní - myslim, že to dokážeš pochopit.

o tomhle ví z vlastní zkušenosti, pokud si dobře pamatuju
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Dee #4 » 18 čer 2011, 18:17

Butcher píše:Jsem autorem Borgiho videa a zaroven soucasti videa(by Zapl) o kterym je tu rec, tudiz jsem ten prujezd videl na zivo.S Borgim travim nejakej ten cas a shodou okolnosti jsem majitelem M3, kdyz uz se tu o ni bavite...a musim rict, ze je to tady slusna tragikomedie 8-) Napred bezne smyk ve 180, pak dloooouuuuheeej tahleeeej v seriove MX-5 ve 120ti...hovna o rozdilu pri prehnani najezdove rychlosti v koncepci pohonu atd. atd....fakt dobry :ugeek:

nechapu tu tvoji narazku :roll: pouze jsem se podelil se svoji zkusenosti ;) sam sem napsal ze jsem to prepisk s najezdovou rychlosti, protoze se ta zatacka hned ze zcatku vic utahuje. zaroven ale moje mx-5 neni seriova - snizena, v tu dobu nastavena na tvrdsi tuhost a zaroven sem jel na zahratejch semi + plus sport brzdy
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod willy2.0 » 19 čer 2011, 19:22

Pro některé , kteří nepochopily o čem jsem psal: Psal jsem k Borgiho "nevyváženému autu" (nemyslím tím špatně vyvážené pneu apod.) a k jeho následujícímu "nevyváženému-přemotivovanému" chování za volantem, kde je vidět že jede spíš pudem než hlavou - tzn.: buď to "pude nebo to nepude".

O sériové MX5 jsem nikdy nenapsal, že by se nedala nějak odhadnout ba naopak(což většina ví a proto si jí koupila). To bych ji snad proboha dávno už neměl a netěšil se na každej deštík , potažmo mokrou silnici. Hoblujte a zůstante pokud možno na silnici, to přeju všem, bez vyjímky.
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Borgi » 19 čer 2011, 20:01

Ještě pro vyjasnění s těma 225 koněma co to teď má se to při sešlápnutém plynu na podlahu s ,od trojky včetně nahoru, v zatáččce neutrhne když foukne turbo. Na to to má ještě hodně malej výkon ;-) Takže zatím je to vyvážený ;-)
Borgi

Příspěvekod Borgi » 21 čer 2011, 20:57

Cold Air Intake by Borgi ;-)

Obrázek
Borgi

Příspěvekod Winie » 21 čer 2011, 22:28

sem zvedavej jak dlouho vydrzi takhle pekne cistej :D
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun