Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod kousmen » 10 bře 2013, 19:49

Jé, jaká to náhoda. :lol: Taky mě to mohlo napadnout. Asi začnu pěstovat radši gynko bilobu.
EDIT: A díky za info! ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod kousmen » 16 bře 2013, 12:10

Tak BC coilovery jsou už na autě, narval jsem tam novou baterku (běžnou Vartu :x ), natankoval na benzině a jal se ji potrápit kolem Adamova. Předtím jsem ji teda protahoval různě po okolí, ale to abych mohl nějak rozumně naladit tvrdost tlumičů. Ale mám takovej tupej dotaz. Je normální, že se kouří od brzdových desek? Ještě se mi to nestalo, ale jak jsem ji tahal po těch adamovských stezkách, tak po chvíli jsem cosi zaslechl a zacítil, tak jsem zastavil a kouknul na přední kola. Z destiček šel dým jako hovado. Usuzuju, že by to chtělo nový desky. :)
Tady aspoň fotka z pod kapoty:
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod MAXsport » 16 bře 2013, 12:13

desky jsou tedka teprve pořádně zajetý :D
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod seatik » 16 bře 2013, 13:25

tak to je spravne,musis je pekne zahoret a prenest material desek na kotouc. zmenily kotouce barvu?
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod riderhenry » 16 bře 2013, 13:32

Prijde mi to trochu divne, kdyz jsem zajizdel EBC BlackStuff, tzn. uplne obycejne desky, tak i ty chtely hodne neurvale zachazeni, nez zacaly kourit a smrdet. Osobne bych brzdy do takoveho nasazeni dostal asi jen na okruhu, ale nevim, jak jezdis ;)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod kousmen » 16 bře 2013, 18:18

No jsou tam ještě desky po předchozím majiteli, ani jsem nekoukal co je to zač. Ale dal jsem jim docela na prdel, to je pravda, tak jestli jsou nějaký obyčejný, tak budu potřebovat upgrade. Protože možnosti podvozku mě posunuly o velkej kus dál oproti tomu jak jsem jezdil předtím...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod MAXsport » 16 bře 2013, 18:21

Brzdy jsou základ ;) což mi připomíná, že musim objednat přední desky s kotoučema :D
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod kousmen » 16 bře 2013, 18:25

No já s brzdama čekám na přestavbu nábojů. Protože pro zjednodušení zvažuju poskládání bigbrake kitu...
Jenže nevím za jak dlouho se do toho vrhnu, tak zatím koupím aspoň desky. Nejspíš red stuffy...
Jinak si uvědomuju, že je to stejně jako podvozek základní věc, kterou v plánu mám. Jenom jsem to odkládal kvůli té přestavbě. Ale se stávajícíma deskama se asi nebude dát dál jezdit, takže je budu fakt muset vzít hned...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod MAXsport » 16 bře 2013, 18:32

Takže jsi je spálil jo? :D Tak hlavně nezapoměn na brzdovku, protože ta je spálená taky ;)
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod kousmen » 16 bře 2013, 18:34

Já nevím jestli spálil nebo nespálil, to bych je musel asi sundat abych poznal co zbylo, ale prostě už vím, že mi na léto stačit nebudou, když je utavím na okreskách, tak bych ji na okruh nemohl vzít ani náhodou a to bych zrovna chtěl...
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora