IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod dopr » 26 lis 2012, 22:12

Jo, LeMans je klasika. Jeste lepsi zabery ale podle mne byly v Grand Prix (1966)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod widar » 26 lis 2012, 23:34

Za volantem v autě ne, ale něco podobného jsem zažil na playstationu :lol: Ne, fakt, potřeboval jsem zajet zelené peklo se starým Gulwingem za 7:06. Nešlo mi to, tak jsem si sednul pořádně, začal pomalu a zhluboka dýchat, vyhnal všechny myšlenky z hlavy a začal se soustředit jen na jízdu. Najednou se všechno jakoby zpomalilo a já to velmi přesnou jízdou zajel :D
(Nebyl v tom alkohol, ani houbičky, prostě se to dá vyvolat, ale dá se z toho taky velmi rychle vypadnout)
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod IvanGS » 27 lis 2012, 09:37

Kousmen - já to bral jako vtip, není zač se omlouvat!
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 29 lis 2012, 12:23

Jak se neodvratně blíží zima, snažím se urvat co se dá - včera jsem šel z práce dřív, narazil jsem kulicha, stáhnul střechu a dal aspoň 30 km. V Třebechovicích jsem zaslechl jak říká jeden chlap na chodníku druhému "heleď, to je magor, co...?":-):-). Přitom bylo krásných 12 stupňů.
IvanGS

Příspěvekod kousmen » 29 lis 2012, 12:30

Počkej co budou říkat až bude nasněžíno a -10°C. To jsou výživnější proslovy... :lol:
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel38 » 30 lis 2012, 09:42

Tak u těch bych chtěl být. :-)
MX-5 NBFL, 1,6, SUNLIGHT SILVER
Pavel38

Obrázky: 11

Příspěvekod IvanGS » 02 led 2013, 09:46

30. a 31.12. bylo sucho, sůl spláchl déšť z předchozích dnů, teplota nad nulou, tak jsme s mou MX-5, kamarádem a jeho Morganem dali skoro 150 km po okolí, bezva relax. Užuž jsem chtěl stáhnout i střechu, ustrojit by se dalo, ale bylo jen pár stupínků nad nulou a nechtěl jsem ji skládat ztuhlou, v příručce u Morgana je např. napsáno, že se může skládat při teplotách nad 14°C.
IvanGS

Příspěvekod whisper » 02 led 2013, 14:04

Ja si myslím, že túto schopnosť hlboko sa sústrediť má každý z nás, akurát ju využívame iba čiastkovo alebo vôbec, keďže v dnešnej dobe skoro stále robíme a myslíme na x vecí naraz... Podľa mňa je to stav veľmi podobný meditácii (nie som žiaden ezoterik, myslím tým to, že vyčistíš myseľ od bežných myšlienok tým, že sa sústredíš na jednu vec, napr. dýchanie alebo v tomto prípade jazdu).

Takýto zážitok pri jazde za sebou nemám, ale stalo sa mi teraz v nedeľu, že som bol na Babe aj s kamošom ako spolujazdcom - ako amatér sa musím pri rýchlej jazde a hlavne na mokrej vozovke dosť sústrediť a keď mi on počas jazdy niečo rozprával, tak som dokázal buď počúvať, čo hovorí, alebo vnímať, čo sa deje s autom, takže som mu len uhm-kal :D
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod LordJames » 02 led 2013, 15:27

sorry za OT,ale to si nemůžu odpustit...:-D...čekal jsem, co z toho vyleze...řeči o soustředění a k tomu "byl jsem na babě i s kámošem" :twisted:
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod IvanGS » 15 dub 2013, 10:46

Majda celou zimu stála. Minulý týden jsem šel do garáže a poprvé co ji mám oddělal koberec abych se dostal k baterce. Vyprskl jsem smíchy, vše pod kobercem vypadá nověji než u nového auta, no krása. Nabil jsem baterku, v pátek Majdu umyl, chytla na první otočení. V sobotu prvních letošních 250 km na poděbradskou akci (bezva orienťák), tam jsme jeli s kamarádem s Morganem a přítelkyní na motorce. Bohužel jsem se vrátil s autem od bláta, takže včera opět očista a pár kilometrů za volantem, na víc nebyl čas. Chystám se na důkladnou kosmetickou kůru interiéru, karoserie i střechy, víc není třeba...
IvanGS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora