Po delší době nové stručné info.
Další zima přežita bez úhony, na sněhu a v soli neježděno.
Minulý pátek se mi poprvé v životě rozsvítila oranžová kontrolka motoru. Po chvíli paniky a dvou telefonátech jsem se uklidnil - motor bez ztráty výkonu, žádné divné zvuky, takže jsem rozumným tempem dojel domů.
Dnes se u mě zastavil Muzzy z
http://www.bmmotors.cz (díky moc, kamaráde) s diagnostikou. Výsledek? "Oblíbená" hláška zdejších NCčkářů - P0037 (HO2S Heater Control Circuit Low, Bank 1, Sensor 2). Nová zadní lambda od Denso obratem objednána, k výměně dojde v řádu dní společně s kompletním jarním servisem u mého dvorního mechanika Honzy (přezutí, výměna oleje a filtru, rozleštění předních světel, nové brzdové destičky, komplet repase předních brzd, kontrola podvozku, rozvodů a dalších mechanických věcí apod...), další info přidám po jeho provedení.
Jo, asi bych se taky měl zastavit za MacTeinem, snad bude mít čas (chtělo by to zase trošku detailingu interiéru plus ošetřeních gumových těsnění střechy).
Jinak pohoda, vše šlape, na tachometru cca 184 000 km.
Přeji všem krásné jaro s větrem ve vlasech!
P. S. Nevíte o někom v Praze, kdo by se mi podíval na autorádio? Před časem mi odešel CD přehrávač, evidentně umřela čočka. Měl jsem na tip na člověka, ale už to bohužel nedělá. Odkládám to už dva roky. Předem díky za vaše tipy.