od willy2.0 » 09 úno 2011, 13:34
K takovejmhle projektům velkej obdiv a pokora, vážně...Já tomu říkám anabáze". Nikdo neví kolik motor vydrží a převodovka bude strašně trpět...vím kolikrát, už ji dělal kámoš na kompressor CTR a ani nemluvě o poloosách, který tě můžou taky opustit během pár tis.km...co na to rozvodovka, taky nikdo neví. Fakt respekt.
Nepočítám ani investici počáteční do toho, ale udržet to v chodu dost dlouho na to, aby se očekávání všechna splnili...to může stát ještě dost dalších peněz, chlape fakt obdiv před tvou odvahou!
Já si osobně myslím(každej má na to názor a tužby jiný, to je jasný), že MX5 je tak vyvážený auto, že cokoliv přes 160ps...je už zbytečný, ale vždy se najdou nějací blázni(viz.jako můj kámoš), kterým to prostě nedá a rvou do NA motoru turbo nebo kompressor...Samozřejmě každej má svůj sen a docela se těším na to, co to bude dělat...Kolik to má mít vůbec koní?
EDIT:Jestli budeš řešit brzdy, tak doporučuju od Danyho XYZ, i následný repase pístků , gumiček a tak, jsou levné...což se nedá říct např.o AP nebo Brembo kitech.
Naposledy upravil
willy2.0 dne 09 úno 2011, 15:05, celkově upraveno 2
Maximum Atack"