Renee píše:Máte si ty auta pořídit červený nebo jinak jasně barevný, ty vaše stealth mašiny aby člověk na silnici hledal
Tomin píše:Tak určitě není Mazděnka kdovíjakým majákem nebo jiným poutačem. Je to nízký objekt, jehož půlka je navíc bez střechy skrz čelní sklo průhledná. Do toho naleštěný černý lak, který od určitého úhlu přechází v regulérní zrcadlo. Tak jak ji udělat viditelnější? Xenonové výbojky asi nejde dát silnější, když i tak kvůli nefunkční samonivelaci oslňují. Preventivně problikávat každého, kdo se jen přiblíží ke křižovatce, nebo troubit taky nejde. Mám ve zvyku jezdit hlavně v obcích co nejblíž středové čáře, abych tomu kdo mi tam vjede nebo vběhne dal prostor. Taky sleduju bedlivě co dělá ten, co právě stojí a chce vjíždět. Když mu jdou vidět brzdový světla, tak dokud svítí je vše v pořádku, běda jak zhasnou, pohotovost nejvyšší. Taky je dobrý - si myslím - dívat se na jejich kola. Jsou lepším ukazatelem, že se dotyčný rozjíždí, než pozorovat auto jako celek. Zaručené řešení je natrhat plný kufr čtyřlístků. Mazděnka ho má ovšem malý, tak nevím, jestli to bude úplně stačit.
Kafe: Tož nějak se nám ČHS připletlo do cesty. S čerstvě naobědvanou panímámou to ovšem nemá úplně racingový punc. Nadávala, že místo aby se kochala výhledy, musí sledovat (jako by musela) co se děje na silnici. Do zátočin jsem to nemohl zalamovat, samosvorek jsem radši nechal v klidu. Smutně jsem nechával ujet pár motorkářů, které bych jinak potrápil, tak jak v létě na Wildaplen. Ovšem pro NCéčkový motor a hlavně podvozek je lepším doskočištěm Buchlovské hory, jak jsi přes ně jel tuhle. Já tam už ale moc nejezdím, byť je mám za humny. Vždycky si opakuju, že tam pojedu slušně a rozumně, no a dopadne to jako vždycky. Jak hovado..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 161 návštevníků