Vavris a NBéčková narozeninová micina

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Vavris a NBéčková narozeninová micina

Příspěvekod Sedrik » 14 čer 2012, 16:48

Vavris píše:kompresor je doma, ale je to ještě hudba vzdálené budoucnosi - vzhledem k tomu, jak neslavně teď nedávno skončily 2 okompresorované MX-5, nechci nic podcenit a pokud to budu přeplňovat, tak teprv až bude vše přichystáno - chlazení, intercooler, spojka, brzdy...

každopádně i bez kompresoru to dneska stačilo na premiérové vítězství v Miata Cupu v Hradci v kategorii nad 1.8 :mrgreen:

Ale není to tak horká - hlavní favorité chyběli a navíc mě pojely dvě 1.6 :lol: :lol:

Zrovna jsem to četl na Autofunu :) Gratz, pane :p
Na jakých pneu jsi to jel?
EDIT: píšeš to dál, tak otázku igoruj :)
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod seatik » 15 čer 2012, 23:44

Te nejak z mx5 nemaji radi,ne? Prevzato z komentu FB
Dominik Staněk COZE, TA POLSKA VERBES DeTomaso Vavris vyhral 1.8??? to sem mohl dorazit klidne na zimacich a vyhral bych to pici...

Jinak velka gratulace :P Chtelo by je to jeste natrit jednou :lol:
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 16 čer 2012, 07:07

nj stanek......
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Vavris » 16 čer 2012, 07:57

To je Domidick, taky ho netituluju publikovatelně :lol:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Vavris » 16 srp 2012, 13:04

Tak po čase zase oživuju thread.

V uplynulých pár měsících jsem vyměnil svíčky (klasika NGK), nedávno mi začla vrzat přední náprava - měl jsem silné podezření na silentbloky před smrtí, ovšem ukázalo se, že to byly jen horní čepy, které asi nemají rády léto - stačilo promazat a je klid. No, aspoň jsem u této příležitosti zjistil, že podvozek je i po 2 letech tvrdého provozu pod mou rukou v excelentní kondici bez sebemenších vůlí. Úžasné! :mrgreen:

No a učinil jsem i jeden objev v oblasti olejů. Na jaře jsem objednal osvědčený Millers Oils CFS 5w-40 za "překvapivě" nízkou cenu. Mazal fajn, ale v hlavě hlodal červ, že to před zimou bylo lepší a ono skutečně bylo. Před zimou jsem totiž měl v autě CFS 5w-40 NT, což je ten jediný pravý, který výrobce doporučuje pro náročný provoz vysokootáčkových maloobjemových motorů a který skvěle maže i při teplotách kolem 120°C. Takže přestože jsme měnil před 5tkm, šel současný olej ven a změna se proejvila hned. Motor najednou opět jde do omezovače jak vzteklý.

Takže CFS 5w-40 NT vřele doporučuji, i když stojí litr 400Kč.

Obrázek
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Vavris » 21 říj 2012, 19:53

Závěrečná vyjížďka letošní sezony - aneb kravení na Mošnově pod taktovkou pár pacientů z JDM fóra :) Díky Radepovi za foto, teď už Mazda asi bude čekat na jaro (= hnít v garáži), pokud se neprodá...

Obrázek
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Miata » 22 říj 2012, 12:05

Tome, kdyby jsi chtěl zazimovat na horách, tak vedle mojí je ještě místo. Když tak dej vědět...
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Příspěvekod Vavris » 16 čer 2013, 17:40

Ač to tak nevypadá, moje Mazda stále žije a jezdí :) Přestože letos to je hodně bídné a krom jedné projížďky s Miatou a Radepem a včerejším závodu do vrchu ve Vítkově, skoro vůbec nejezdím.

Jinak, auto dostalo z jara nový olej, filtr, (opět) nové přední desky a celkovou jarní úrdžbu. No, jezdí pořád moc pěkně...

Včera teda ve Vítkově proběhl první ostrý test semi-slicků od Marangoni.. No, nevím, co si mám myslet, celý závod jsem marně hledal trakci a i přes spoustu snahy se zahříváním/chlazením/upouštěním/huštením pneu a nastavováním tuhosti podvozku, jsem v zatáčkách házel zadkem, pálil gumy a ztrácel vteřiny. Jediné znatelné plus bylo orpavdu citelné zlepšení brzdných vlastností auta...

Níže jediné foto auta osazeného měsíc starou GoPro, kterážto se v zatáčce č.4 na hrbolu rozhodla opustit blatník a zbylých 15 aut, které jely za mnou, se postaraly o její totální destrukci :(

Obrázek
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Vavris » 16 čer 2013, 17:45

No a dneska proběhlo rande s možnou budoucí náhradou Mazdice (ale to ještě bude prá let a pár našetřených stotisíců trvat :D ) - Subaru BRZ!

Ze sedadla spolujezdce nemá BRZ téměř žádnou přesvědčovací schopnost, ze sedadla řidiče to ale bylo naštěstí diametrálně odlišné a BRZ splnilo očekávání... beze zbytku :mrgreen:
Obrázek
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod kousmen » 16 čer 2013, 17:48

Pěkný, že ji vozíš na takový akce. Ta kamerka asi nasere, to chápu... Snad ses bavil i s nižší přilnavostí pryže. Ne, že by na tom záleželo, ale jak jsi se umístil? Teda spíš mě zajímá jaký auta jsi nechal za sebou. :)

Jo a kdybys náhodou kupoval brz a NB prodával, nechtěl bys se mnou před prodejem vyměnit pružiny? :D
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora