Fernie a Rudá potvora (NA6) - 1.8, 6-speed a LSD

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Fernie a Rudá potvora (NA6)

Příspěvekod Fernie » 30 bře 2017, 17:53

Jen takovej malej update. Větší brzdy. It's good for you. Hawky HP+ na předek. Ach. Ano.
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod gramo » 30 bře 2017, 18:12

Takže je OK dát silnější brzdy na předek a vzadu nechat sérii? Nenapadá mě moc, čemu by to mělo vadit, ale pořád ve mě hlodá, že to bylo "nějak vyvážené" a teď to bude jinak :)
Ukázalo se, že potřebuju nové zadní destičky, tak jsem se začal dívat po nějakých předních a Hawky si všichni chválí. Váhám mezi HP+ a HPS, někde jsem se dočetl, že HP+ pískají a HPS ne, zase podle teplotního grafu ty civilnější HPS jsou zastudena horší než OEM, HP+ jsou za studena stejně dobré a pak už jen lepší...
gramo

Příspěvekod Fernie » 31 bře 2017, 07:56

Co jsem četl a konzultoval, tak dát hawky jen na předek ničemu nevadí. Stejně brzdíš víc předkem. Navíc, nebudem si nic nalhávat, dávat hawky na předek i zadek se přecejen trochu prodraží, hlavně když má člověk takovej studentskej rozpočet :-)

Jinak jo, HP+ trochu pískaj. Ale člověk z toho má takovej hezkej hřejivej pocit, skoro jako by měl závodní auto. :D
Fernie

Příspěvekod Winie » 31 bře 2017, 11:03

gramo píše:Takže je OK dát silnější brzdy na předek a vzadu nechat sérii? Nenapadá mě moc, čemu by to mělo vadit, ale pořád ve mě hlodá, že to bylo "nějak vyvážené" a teď to bude jinak :)
Ukázalo se, že potřebuju nové zadní destičky, tak jsem se začal dívat po nějakých předních a Hawky si všichni chválí. Váhám mezi HP+ a HPS, někde jsem se dočetl, že HP+ pískají a HPS ne, zase podle teplotního grafu ty civilnější HPS jsou zastudena horší než OEM, HP+ jsou za studena stejně dobré a pak už jen lepší...

Jezdím víc jak rok setup DS2500 vpředu a OE bremba vzadu a naprosto v pohodě. Lepší desky vzadu nejsou nijak extra poznat.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod hroche » 03 dub 2017, 14:11

gramo píše:Takže je OK dát silnější brzdy na předek a vzadu nechat sérii? Nenapadá mě moc, čemu by to mělo vadit, ale pořád ve mě hlodá, že to bylo "nějak vyvážené" a teď to bude jinak :)

v předu mám taky větší brzdy a vzadu menší a už s tím jezdím tak dva tři roky
hroche

Příspěvekod Fernie » 01 kvě 2017, 23:45

Koukám, že od chvíle, co jsem nahodil velký brzdy už jsem sem nic nenapsal. No, tak dáme zase menší update...

Po brzdách přišel trackday a příprava na něj, která zahrnovala výměnu výfuku za jinej (kterej stál 300 korun) a menší kontrolu kapalin...
A trackday? Ten byl boží. Jde to bokem, je s tím sranda, mám to rád. A moc.
IMG_9522.jpg
Pravé zadní kolo očividně právě zvolilo papeže!

No, pak jsem překonal 35 tisíc najetých kilometrů s Potvorou a abych to nějak pořádně oslavil, tak jsem ji za deště zahodil do škarpy. Nutno dodat, že dopadla líp jak já...
18110104_10208856477111082_774345541_o.jpg
Na cestě ze škarpy.

Škody? Co jsem zatím měl možnost zkontrolovat, tak spodní rameno vlevo, to je ohnutý. Kost stabilizátoru taky. Blatník je KO. Je to mimochodem ten samý, co jsem měnil loni. Ach, život. Nárazník vypadá, že půjde srovnat nebo nějak napravit. Jinak zatím nevím, nemůžu do garáže a už vůbec ne pracovat na autě. Mám totiž tak trochu prasklej obratel... Takže uvidíme za šest týdnů.

Do tý doby vymyslím, co kde sehnat a jak ji zase dostat brzo na silnice... Snad. V hlavě se mi rodí něco, co zahrnuje auto na díly s volantem na špatný straně.
Fernie

Příspěvekod evlo » 02 kvě 2017, 02:40

:/ Ach.

Na ten obratel si prisel jak? To te i nejak boli?
evlo

Příspěvekod hroche » 02 kvě 2017, 08:46

auto vem čert hlavně se brzo uzdrav
hroche

Příspěvekod gramo » 02 kvě 2017, 10:20

ajaj :/ tak ať ti to dobře sroste.
gramo

Příspěvekod kousmen » 02 kvě 2017, 11:41

Tak hlavně že žiješ... Jak se to vůbec seběhlo?
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora