Hansova NBFL 1.8

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Hansova NBFL 1.8

Příspěvekod MAXsport » 27 říj 2013, 14:24

Toho pána za volantem jsem už někde viděl :D

Jinak gratuluji k pěknému kousku :)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod hroche » 27 říj 2013, 17:24

jé tebe znám z televize :D vítej Honzo
hroche

Příspěvekod ZIZU » 28 říj 2013, 01:34

Vitej, at dela jen radost :)
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod hava » 28 říj 2013, 10:05

Ahááá... Tak Honzo musim ti rict, ze ty jsi me presvedcil, ze MX-5 bude to nej(z meho vyberu). To video z pisku me presvedcilo uplne a na zacatku rijna jsem ji koupil. Takze tim ti moc dekuju ;)
hava

Příspěvekod Oliff » 08 lis 2013, 00:42

Ta tvoje NBFL vypadá fakt parádně a má tu správnou barvu :D Přeju hodně zábavy za volantem. Pěkný fotky...
MX-5 NC 2,0i Revolution 7/2008, dříve Mazda MX-5 NBFL Sportive 107kW/146k 10/2002
Oliff

Obrázky: 8

Příspěvekod jareknovak » 25 lis 2013, 20:17

Na druhou stranu k té stříbrné barvě se ty černá kola hodí!
jareknovak

Příspěvekod BadHans » 12 úno 2014, 23:34

K jedné předešlé otázce: ano, kola jsem sundal (po troše přemlouvání, ta prášková barva se trochu chytla šroubů i podkladu). Momentálně jsou tam jiná kola se zimním obutím, ale Miata je zazimovaná v garáži. Jak tak koukám na počasí, brzo jí zase vytáhnu a dostane kompletní mycí kůru zvenčí i zevnitř (ježíšek přinesl poukázku).

Dlouhé zimní večery u internetu jsou peklo - už mám vybraný štelovací tlumiče a slintám nad kolama. Ultraleggery a ATS DTC jsou super, ale na můj vkus moc tenoučký loukotě. Designově se mi nejvíc líběj JDM klasiky jako Enkei Apache, nějaký límcový XXR, nebo úplně nejlíp něco ve stylu Work Meister CR-01 (ale na ty fakt nemám :D ), prostě nějaký límcový pětipaprsky.

Zároveň jsem začal shánět rám - ale potřebuju funkční, žádnou ozdobu. Něco jako Hard Dog, prostě aby to v případě toho nejhoršího vydrželo a zároveň aby přes to šla natáhnout originál plátěná střecha a případně i hardtop. Pokud by někdo věděl, kde se to v Evropě dá koupit, sem s tím - čím dřív, tím líp.

A díky všem za reakce, potěší, když člověk slyší chválu od opravdovejch autařů ;)
BadHans

Příspěvekod birda » 13 úno 2014, 09:01

Napiš Georgovi, mají teď Aukci dne, nebo sleduj web shatsu.cz. Tam kluci házejí každý den linky na zajímavý aukce v JPN, seženeš tam raritní lehký a pevný kola za rozumný peníze. Než koupit nové kopie, koupím radši starší originál ;) A o rámu tady bylo napsáno už mnoho, jen nastínim varianty: Garage5 (celkem dost kluků tady na fóru), NCPower (kousmen), Dlouhý Mladá Boleslav (já,Richi). NCpower i pan Dlouhý jsou zakázková výroba, takže si můžeš napovídat jak to budeš chtít. Kluci z G5 mají zase pěkně vymyšlenou otestovanou variantu kompatibilní s HT i softtopem, včetně úchytů na 3bodové pásy. Pak je možnost koupit něco hotovýho ze zahraničí.
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod kousmen » 13 úno 2014, 10:40

Jo jo, XXR jsou starý dobrý JDM klasiky. :lol: Radši bych teda šel po jiných, jejichž název se náhodně podobá a jsou narozdíl od Xindl Xixao Racing opravdu z Japonska. Takový SSRka si můžeš najít na JPN aukcích nebo jak psal birda na shatsu, kdy ti to v obou případech může dotáhnout Garage5. Možnosti vyrámování birda vysázel přesně. Ve zdejších vláknech najdeš všechno možný. Henges má T.R.Lane, Ryba má Hard Dog, Riderhenry G5 atd.
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 13 úno 2014, 15:10

kousmen píše:Jo jo, XXR jsou starý dobrý JDM klasiky. :lol: Radši bych teda šel po jiných, jejichž název se náhodně podobá a jsou narozdíl od Xindl Xixao Racing opravdu z Japonska. Takový SSRka si můžeš najít na JPN aukcích nebo jak psal birda na shatsu, kdy ti to v obou případech může dotáhnout Garage5. Možnosti vyrámování birda vysázel přesně. Ve zdejších vláknech najdeš všechno možný. Henges má T.R.Lane, Ryba má Hard Dog, Riderhenry G5 atd.

3.jpg

Twle kousi, tady se až skoro zdá, že ti nějaký XXR přejelo kuří oko :D
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora