Tak i já představuji svoje drandítko
Doufám, že mě nepřestane bavit tak brzo jako autíčka předešlá - BMW...
Z důvodu víceméně běžnýho používání jsem zvolil NC. Asi se mi nelíbí tolik jako NB, i když...
Spíše jde o to, že NC mi přijde daleko dospělejší auto vhodnější pro každodenní používání a nějaká ta zábava za volantem tam pořád je
Mám rád auta ve výbavě a aspon trochu s motorem, takže jsem byl od začátku pesimistický k 1.8 a měl jsem jasně rozhodnotu, že chci 2.0 160koní. Dále bylo jasno, že když už, tak 6kvalt a nějakou výbavčku, přičemž rádio Bose, xenony, podvozek Bilstein, kožený sedačky s výhřevem atd byly podmínkou
Na čemž jsem uplně netrval byl bezkolíčový vstup a start, ale nakonec se zadařil i ten
- Strahov Stadium
Takže je to :
MX-5 2006, mephistograu metallic, najeto 52 000km, 1. majitel, kupováno jako nové, servisováno a prodáno na protiučet ve stejném autohausu Mazdy v Kamen u Dortmundu ( majitel zakládal rodinu a pořídil CX-9 ), nebouráno, nekuřák, bez škrábanců atd. prostě skoro nové auto !
a výbava asi plná, tzn. xenony, Bose, kuže + výhřev, vzpěra v motoru, keyless system, 6kvalt atd... Jediný co mi ted v zimě vadí je, že to nemá ani venkovní teploměr... Kus drátu a 5gramový čidlo už by je taky nezabilo... Ale budiž.. V létě mi to ale sházet nebude, takže jsem v klidu. Spíš mě zaskočilo, že to nemá BC...
Zatím mi auto dělá jenom radost a prakticky za 1000km co jsem s ním zatím najel jsem si nevšiml jediný chyby. Akorát mi přijde, že na hrbolech něco bouchá v kufru nebo pod střecho a bouchá to stylem jako brašna s nářádím - neví někdo čim by to mohlo být? Dělá to jenom na obr dírách, např. štvanickej most v Praze, všeho všudy mi to udělalo asi 4x, až bude teplo pořádně prohlédám, jestli tam neni něco zapadnutýho, případně uvolněnýho..
Jinak samá radost a to hlavně z řízení, nedá se to popsat. I největší lama a bezcitnej řidič by po 10metrech poznal, že to auto dává něco víc než jiný auta
Na přání některých přikládám pár prozatím nic moc fotografií ještě na převozkách. Neumyté auto u garáže..
Až naleštím a udělá se hezky, tak to hned napravím!!!
Na konec ještě zmíním, že se nechystám do žádných tunningů. Mám rád auta tak jak vyjedou z fabriky a nemám potřebu nic měnit