Moc dekuji, no snad dohady nebudou on ji chtel od malicka a me do ni zblbnul. Doma jsem rekl ze prodam motorku askoncim s jezdenim na moto. Je cas se posunout dal. Miatka si myslim byla dobra volba. Jen me predchozi majitel pekne nas... Prej svicky menene, brzdovka take. Rozvody ma napsane pred 23000 ze se delali. Svicky jsem preventivne dal nove a ty stare snad puvodni. Brzdovka cerna jak bota. Tak zitra objednam rozvody a udelame je radeji. Jsem zjedavy co na me za kostlivce jeste vyleze. Mam sto chuti mu zavolat a pekne si snim popovidat.
jo, nadšení po koupi je parádní, předchozím majitelem si to nenechte zkazit. Přeju, ať dělá mazda radost
Akorát bych zkontroloval ještě nosníky motoru (jsou vidět skrz přední podběh). Jsou-li i jen "pouhé" puchýřky rzi = jsou více méně K.O. a na výměnu. Zalistuj třeba v TeeJayově vlákně
Samozrejme jsem kontroloval a posilal fota m8rinek a bylo me receno ze vypadaji v pohode pry patri k tem lepsim. Jinak jsem volal do Mazdy Ohledne oleje jaky tam mam dat. Rekli me 5w30 long live tak jsem ho tam dal dnes. No snad je to dobre. Jinak moc dekuji za super reakce.