kopac NA 1.6/r.v.95

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: kopac NA 1.6/r.v.95

Příspěvekod kousmen » 30 led 2013, 22:10

Oni jsou i experti co si vyrábí vlastní kotouče na auta, není to zase tak těžký. Ale tentokrát se to zrovna moc nehodilo, když je řeč o hadicích. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod kopac » 21 úno 2013, 18:36

tak opet mam nejake male novinky,prace jdou pomalu,prozoze cim vic je venku snehu,tim mam min casu...

jsem nucenej vymenim trubky od brzd,protoze vepredu hadice snad ani neodsroubuju a vzadu sem trubku lehce ohnul a mam strach aby neprdnula casem,tak to udelam uplne z gruntu,snad se mi je povede nejak sendat a hlavne natahnout novy. trubky mi udela kamarad na miru. jinak hadice sem koupil nove goodridge z UK. doufam ze ve nedeli uz budu mit slozeny trmeny a tim by byly brzdy vyreseny.

dal sem se taky do odrezeni,sundal sem predni blatniky a povrchovej rez na kastli vydrbal a natrel zakladem, to same sem udelal s ramenama

uz taky mam precalouneny sedacky,tak sem moc zvedavej a konecne uz budu moct dat dohromady i vnitrek.

taky sem lehce vyfotil muj novej vejfuk,myslim ze poznate co to je zac. jinak zvuk s katem to ma moc paradni

z I.L. mi prisly rozvody s pumpou,fitry a tesneni okolo saltr paky,ty mam totalne na mraky

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kopac

Obrázky: 2

Příspěvekod kopac » 17 čer 2013, 10:50

tak zas nejake noviky ode me:

konecne uz mesic mam znacky (technicka i emise uplne v klidu) a mam jen ted asi 1500 km a prace na aute zdaleka nekonci. zatim sem stihnul udelat komplet brzdy,"nejak" odrezit spodek a prahy - tam me ale casem asi nemyne vymena.

o vikendu sem nazul bridgestone adrenaliny,konecne vymenil olej (millers),svicky (NGK). potom probehnul nejakt "tuning" vnitrku,tako pridavny budiky,saltr paka, volant, precalouneny sedacky s vyhrevem. porad sem se ale este nedostal k budikum,jen sem udelal led podsviceni. a tuning motoru,kde sem poridil rozperu,vyfuk RSR a uz ceka sani.

ted sem odvez auto na rozvody a oleje do prevodovky a diffu.

bohuzel sem este nestih karosare,aby mi opravil sramy predchoziho majitele a zrezly zadni lemy,tak snad v cervenci.

potom uz sou asi na ceste polyuretany a rad bych vymenil stabiky a kosti.

stabilizatory co sem tak cet,tak sou asi dobry FM,ale asi nesehnatelne,nebo se pletu? a kosti RB.
nebo by nekdo doporucil neco jineho? s tim ze mam snizene pruziny AP (tuhosti z hlavy nevim) a tlumice sachs jinak serie.

jinak za tech 1500 sem si moc uzil a este sem nastesti nenasel limit auta,akorat kdyz sednu do daily,tak mam strach ze se vysypu v kazdy zatacce.z kraje cervence me ceka dovolena,kde porad zvazuju jestli jen mazdikem,melo by to byt skorem 4000km a fakt netusim jestli to s tim cmelakem misto vyfuku dam...a hlavne jestli to da auto...

fotky dodam
kopac

Obrázky: 2

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora